Благодійний бал «Дотик» – це прекрасна акція від Пласту, Тур клубу «Бідняжка» та музично-драматичного театру імені Миколи Садовського, що дає можливість врятувати життя дитині та пропонує кожному гостю незабутній вечір в атмосфері вишуканості та краси. «Дотик» – унікальна серія подій під одним брендом, що вже вдруге відбувається в двох містах: у Вінниці (14 лютого) та у Києві (25 лютого). 

Мета благодійного балу у Вінниці – назбирати максимальну кількість коштів на лікування епілепсії семирічної дівчинки Маринки Мельник. Гроші підуть на картку ПриватБанку мами дівчинки. «Маринка заслуговує відвідати подібний захід через десяток років та потанцювати з хлопцем її мрії. Протягніть і Ви свою руку, і може на цьому балу саме Та людина відповість взаємністю», – закликають організатори.

Благодійний молодіжний бал збиратиме кошти на лікування епілепсії у семирічної дівчинки 

Благодійний молодіжний бал збиратиме кошти на лікування епілепсії у семирічної дівчинки

У програмі вечора: театралізована постановка «І все життя - театр...» (режисер – Григорій Сиротюк), майстер-клас з бальних танців від професіоналів, виступ музичного гурту «Jazzforacat», виставка-продаж художніх робіт, фото-зони, святковий фуршет. Одразу після перегляду концерту-попурі з найкращих робіт нашого театру, в якому задіяна всю трупа, публіку запросять на другий поверх театру, де у атмосфері вишуканої архітектури свято почнеться з виступу професійних бальних танцівників. Далі, під час майстер-класів профі навчать танцювати всіх бажаючих і згодом гості вже самостійно будуть рухатися в унісон з мелодіями класичної музики. Потім музичне оформлення вечору стане більш сучасним, коли на сцену вийде вінницький гурт Jazzforacat. Далі – фуршет і світські бесіди.

Благодійний молодіжний бал збиратиме кошти на лікування епілепсії у семирічної дівчинки

Бал відбудеться 14 лютого у музично-драматичному театрі ім. М. К. Садовського. Початок о 18:00. Дрес-код: дівчата – сукні, хлопці – костюми. 

Купуйте квитки в тур-клубі «Бідняжка» або у Креативному просторі «Артинов» або онлайн.

 Деталі за телефоном: 063-280-85-32 Вероніка, 093-919-98-17; 097-29 66-579 Роман.



Переглядів: 2264
Поширень: 0