5 травня у приміщенні Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича відбудеться IV відкритий Всеукраїнський конкурс «Юний концертмейстер». Заявки на участь у конкурсі потрібно подавати до Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою «Юний концертмейстер». Заявки потрібно подати до 25 квітня 2018 року.

До участі у Всеукраїнському конкурсі «Юний концертмейстер» запрошуються учні мистецьких шкіл та студенти вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, які є громадянами України або інших країн.

Свій талант юні концертмейстери зможуть продемонструвати у 5 вікових категоріях. До категорії А увійдуть учні мистецьких шкіл до 10 років (виступ до 4 хвилин). Ті, кому з 10 до 12 років, виступатимуть у категорії В (виступ до 5 хвилин). У категорію С увійдуть учні мистецьких шкіл з 13 років (виступ до 6 хвилин). Студенти І-ІІ курсів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації потрапляють до категорії D (виступ до 8 хв.). А студенти ІІІ-ІV курсів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації (виступ до 10 хв.) – до категорії Е.

До складу компетентного журі увійдуть провідні митці України, педагогічні працівники мистецьких навчальних закладів, видатні діячі культури і мистецтв України. А також – представники засновників та творчих спілок.

Учасники конкурсу представлять два різнохарактерних твори: інструментальний та вокальний. Юні концертмейстери повинні продемонструвати відповідний технічний рівень, відчуття ансамблю та вміння акомпанувати, відтворити стильові особливості та жанри творів.

Виконавці кожної вікової категорії, які посядуть перше, друге та третє призові місця, нагороджуються дипломами засновників конкурсу та грошовими преміями. А решта учасників - дипломи засновників конкурсу. Найкращий конкурсант отримає Гран-прі. Церемонія нагородження відбуватиметься в день проведення конкурсу, після підведення підсумків.

Положення про IV відкритий Всеукраїнський конкурс «Юний концертмейстер» розміщено на сайті закладу «Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька».

Детальнішу інформацію про конкурс можна отримати телефоном: (0432) 55-71-50.

Організатори: департамент культури Вінницької міської ради, управління культури і мистецтв Вінницької ОДА, Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича, ГО «Фортіссімо», Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька».



Переглядів: 1618
Поширень: 0