24 та 25 березня 2018 року 12 дітей учасників антитерористичної операції, в тому числі, дітей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції відвідали театралізовані лялькові вистави, а саме пригодницьку казку "ВЕСЕЛЕ МИШЕНЯ" та мордовську казку «ПРИГОДИ МИСЛИВЦЯ ДАМАЯ» у Вінницькому академічному обласному театрі ляльок.

Малюки з великою цікавістю спостерігали за всіма подіями захоплюючих історій, які відбувалися на сцені в теплій, доброзичливій атмосфері. Діти отримали велике задоволення від перегляду театрального дійства та з нетерпінням чекатимуть можливість завітати на виставу знову.

Для діток АТОвців організували перегляд лялькових вистав

Для діток АТОвців організували перегляд лялькових вистав

Заходи для дітей вказаної категорії громадян проводяться за ініціативи відділу допомоги учасників антитерористичної операції Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації з метою сімейного психологічного розвантаження та популяризації сімейного дозвілля серед учасників АТО, а також членів їх сімей, в рамках виконання Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 №123.

 Для діток АТОвців організували перегляд лялькових вистав

Для діток АТОвців організували перегляд лялькових вистав

Починаючи з 17 лютого 2018 року кожні вихідні Вінницький академічний обласний театр ляльок «Золотий ключик» виділяє 6 місць для дітей учасників антитерористичної операції, в тому числі, дітей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.



Переглядів: 1971
Поширень: 0