20 квітня о 20.00 у креативному просторі Cherdak для вінничан гратиме гурт Jazzforаcat в супроводі струнного квартету. Квитки на концерт вже у продажу і коштують 200 грн. Придбати їх можна за посиланням, або ж за телефоном 38 097 902 88 88.

Сергій Асафатов (вокал, гітара) та Дмитро Кошельник (кларнет) заснували гурт у 2016 році у Вінниці. За час свого існування хлопці побували з концертами майже в усіх великих містах України. Jazzforаcat – це музика, що спонукає почути свою душу. Це стенограма емоцій, почуттів і настроїв, ритмів та життя. Магічна суміш, втілена у прекрасних звуках. «Лірика, що стосується кожного, і закохує з перших акордів» – так про те, що вони співають, говорять учасники гурту.

Jazzforаcat плюс струнний квартет

Але тепер на сцені буде не лише двоє музикантів! В останніх числах минулого року музиканти запросили до роботи над піснею «Небесні мапи» струнний квартет. «Це домашня зимова композиція для гарного настрою», – так характеризували новий сингл музиканти. Пісня закликає слухачів навіть у буденній метушні завжди знаходити час подивитися у дивовижне мальовниче небо, вірити у здійснення власних бажань та жити у суцільній гармонії зі світом і самим собою.

Jazzforаcat плюс струнний квартет

«Щоб отримати довершене звучання і необхідний настрій, ми записали пісню спільно зі струнним квартетом, який зібрали із вінницьких музикантів», - розповідає Сергій Асафатов. Тоді ж вирішено було зіграти ексклюзивний концерт у рідному місті з ними. Отже, 20 квітня ми почуємо пісні Jazzforаcat у супроводі Марії Лемішко (віолончель), Максима Тарана (скрипка), Світлани Белінської (скрипка), Йоніт Новіцької (альт) та Олени Ткач (флейта).

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року Jazzforacat презентували ще одне відео до свого нового треку «Ми є!», а ще раніше потішили поціновувачів української музики своїм дуетом з лідером «Другої Ріки» Валерієм Харчишиним, у вигляді пісні та атмосферного відео «Горизонт». А на цьому концерті слухачів очікує прем’єра пісні «Коли живеш», відеоробота на яку вже має чимало переглядів на YouTube.



Переглядів: 2458
Поширень: 0