Всього з початку року кількість власників сертифікатів зросла майже на 5 тисяч. Про це інформує в.о. начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Володимир Ліщенко.

Він, зокрема зазначає, що протягом січня-травня 2013 року до підрозділів Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів у Вінницькій області звернулось 3185 суб’єктів господарської діяльності регіону. З них 804 – це підприємства, установи та організації, 2381 – громадяни. Загалом з початку року вони отримали 4962 сертифікати електронного цифрового підпису, в т.ч. юридичні особи – 2013, фізичні особи – 2949.

Наразі, як зазначає Володимир Ліщенко, особливою активністю відзначаються фізичні особи, як суб’єкти підприємницької діяльності та митні брокери, так і посадовці.

Ми ж нагадуємо, що віднедавна надсилати звітність за допомогою електронного цифрового підпису в онлайн-режимі можна як за податковими і митними процедурами, так і під час подання звітності до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України.

 



Переглядів: 3240
Поширень: 0