Якщо за липень 2013 року до Зведеного бюджету сплачено 351,4 млн.грн., то вже за липень поточного року 359,2 млн.грн.”, - інформує в.о. начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Мирослав Продан

Як наголошує високопосадовець завдяки сумлінності суб’єктів підприємництва регіону та простих громадян, їхньому глибокому розумінню важливості своєчасної та у повному обсязі сплати податків, зборів в умовах сьогодення, до бюджетів усіх рівнів надійшло на 7,8 млн.грн., або на 2,2 відсотків більше минулорічного.

Впродовж липня Державний бюджет отримав 142 млн.грн. У активі місцевих громад на реалізацію соціально-економічних програм та вирішення проблемних моментів є 217,2 млн.грн., або на 15,3 млн.грн. більше минулорічного.

Позитивним моментом липня очільник обласних міндоходівців вважає збільшення надходжень із єдиного соціального внеску. Проти липня 2013 року вони зросли 14,9 млн.грн. та склали 394,9 млн.грн.

Мирослав Продан підкреслює, що такі здобутки є результатами спільних зусиль бізнесу та влади і спрямовані, насамперед, на покращення економічної ситуації в державі.



Переглядів: 2975
Поширень: 0