У Східному мікрорайоні Вінниці на території Вінницького індустріального парку протягом найближчих кількох років може з’явитися підприємство з виробництва холодильного обладнання. Новий завод зможе забезпечити робочими місцями майже 1,5 тисячі вінничан.

У Вінниці може з’явитися підприємство на 1,5 тис. робочих місцьНещодавно до міської ради з бажанням взяти участь у аукціоні з викупу земельної ділянки для розміщення промислового виробництва звернулася харківська ПрАТ «Українська пивна компанія». Земельна ділянка, яку вона бажає придбати, знаходиться на території Вінницького індустріального парку, створеного містом саме для розташування різних промислових виробництв.

«Українська пивна компанія» планує на цій території налагодити виробництво холодильного обладнання для пивної промисловості. Будівництво підприємства буде проводитися у дві черги. «Якщо компанії вдасться викупити земельну ділянку на аукціоні, то ми передбачаємо, що в дві черги протягом чотирьох років в місті буде створено до 1,5 тис додаткових робочих місць. Найголовніше, що для тієї території це буде якірне підприємство, що дасть можливість розвиватись цій території надалі», - зазначив в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Сьогодні, 10 жовтня, депутати міської ради схвалили рішення про розробку технічної документації із землеустрою цієї території. В рамках рішення департаменту комунальних ресурсів доручено розпочати процедуру підготовки документів до продажу земельних ділянок для виробничих потреб в районі мікрорайону Східний. За словами Сергія Моргунова, в разі перемоги в аукціоні, Вінницька міська рада створить всі умови, щоб процес оформлення необхідних документів для інвестора пройшов якнайшвидше.​



Переглядів: 6516
Поширень: 0