У фіскальній службі Вінниччини очікували, що показники надходжень єдиного податку за 11 місяців трохи перевищать 192 мільйони. Але завдяки злагодженій роботі усіх структурних підрозділів, функціонуванню податкових сервісів і сумлінності платників бюджет отримав на понад 36 мільйонів гривень більше, ніж передбачали.

Очільник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан констатує позитивну динаміку надходжень єдиного податку: минулоріч протягом 11 місяців вони досягли позначки майже 189, 5 млн. грн., а показники 2014 року приблизно на 38, 5 мільйонів кращі. Більшу частину єдиного податку з початку року заплатили спрощенці-фізичні особи − майже 182 мільйони. 

Посадовець додає, що від сплати єдиного податку виграє місцева казна, а отже його надходження розширюють можливості фінансування територіальних громад Вінниччини. З’являються додаткові ресурси, які, до прикладу, можна використовувати на благоустрій населених пунктів чи підтримку соціальних закладів, що надзвичайно важливо враховуючи економічну ситуацію нашої держави.



Переглядів: 3232
Поширень: 0