Двоє міліонерів отримали свій дохід від спадщини, ще двоє – продали нерухомість, один громадянин Вінниччини – задекларував понад мільйон гривень отриманий у вигляді дивідендів, та ще один – здавав у найм нерухоме майно. Загальна сума, яку задекларували міліонери понад 6, 8 млн. грн. Сума утриманого податку податковими агентами – 350,5 тис. грн., а самостійно громадяни повинні заплатити податку – понад 123 тис. грн.

Загалом вже більше 2-х тисяч громадян Вінницької області подали декларації про доходи отримані у 2014 році. З них правом на податкову знижку, за наслідками 2014 року, скористались 1235 громадян. Їм, за результатами розрахунків, держава поверне більше півтора млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. 

Кількість громадян, які зобов’язані були подати декларацію та задекларували доходи в 2015 році становить 792, з яких 411 громадян задекларували доходи у вигляді спадщини, 176 громадян – доходи від здавання в найм нерухомого майна, 161 громадянин – інші доходи, 37 громадян – доходи від продажу об’єктів рухомого та нерухомого майна, 4 громадянина − отримані за кордоном доходи, 3 громадянина – інвестиційний прибуток. В цілому декларанти заплатять понад  2, 7 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.



Переглядів: 3821
Поширень: 0