За півроку економічний ефект від роботи податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області перевищив 77,5 млн. грн. Про це заявив перший заступник начальника фіскальної служби області, що відповідає за роботу підрозділів податкової міліції, Віктор Сирватка. Це складає близько 1,5 млн. грн. на одного співробітника.

- Вже за перші півроку нам вдалося досягти безпосереднього економічного ефекту, наближеного до показника всього 2015 року, - відзначив Віктор Сирватка. – В першу чергу подібного результату вдалося досягти завдяки чіткому плануванню роботи за визначеними напрямками та націленості на кінцевий результат – детінізація економіки та відшкодування державі завданих збитків.

Слід відзначити, що економічна ефективність роботи податкової міліції в кілька десятків разів перевищує витрати на її фінансування.

- Ефективність роботи слідчо-оперативних підрозділів фіскальної служби вимірюється ключовими критеріями: спрямування кримінальних проваджень до суду, міцна доказова база для якісного їх розгляду в суді і, нарешті, повне відшкодування збитків до бюджету, - наголошує Віктор Сирватка



Переглядів: 2330
Поширень: 0