Про це говорилось під часчергової зустрічі керівництва митниці із представниками контролюючих служб, суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та митними брокерами, яка днями відбулася у Вінницькій митниці ДФС. Метою зустрічі було доведення змін внесених Постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2017 № 878 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2016 року № 364» у роботу держаних органів та підприємств.

Насамперед, в.о. начальника Вінницької митниці ДФС Ігор Путишин, звернув увагу присутніх на обов’язковість з 1 лютого 2018 року подання декларації для здійснення митного оформлення за принципом «єдиного вікна».              

Під час спілкування були визначені загальні засади здійснення митного оформлення за принципом «єдиного вікна». Окрім того детально розглянута ситуація по кожному місцю розташування підрозділів митного оформлення, що знаходяться в зоні діяльності Вінницької митниці ДФС.

У Вінницькій митниці нагадують про обов’язковість з наступного року „єдиного вікна” для усіх

На завершення представники суміжних служб, митні брокери та представники суб’єктів сфери ЗЕД мали нагоду звернулися до керівництва митниці з робочими питаннями та отримали відповідні на них і відповідні роз’яснення.

У свою чергу Ігор Путишин подякував присутнім за співпрацю і взаєморозуміння, наголосив на необхідності проведення систематичних зустрічей з метою обговорення проблем, що виникають в ході діяльності як представників бізнесу так і державних органів. А також висловив сподівання, що такі конструктивні зустрічі сприятимуть розвитку міжнародної торгівлі та підприємництва у регіоні.  



Переглядів: 1728
Поширень: 0