У четвертому прямому ефірі “Танцюють всі” Ліда Соклакова і Іван Дроздов мало не вилетіли з програми. Для того, щоб залишитись у шоу вінничанка та її партнер танцювали соло.

У минулому ефірі телепрограми каналу СТБ “Танцюють всі” Ліда та її партнер Іван виступали із хореографічною постановкою Дерека Мітчела. Але глядачі проголосували недостатньо активно. Тому за право залишитись у шоу вони танцювали власні індивідуальні номери.

Думаю, просто, не зовсім активно за нас проголосували глядачі, - розповідає дівчина. - Цей тиждень підготовки для нас був досить важким. Бо доводилось кілька разів протягом тижня змінювати постановку. Навіть каардинально міняти дещо у день ефіру.

Але учасники завжди виходили після показової постановки переодягнені для індивідуального — тобто психологічно всі готові до соло. І за словами Ліди, прикро було чути критику навіть не у свою сторону, а щодо партнера. “Бо Іван дійсно старається, - говорить Ліда. - І для нього це своєрідна сходинка. Тому я більше навіть переживала за нього, коли індивідуальні танці готували.”

Наступний виступ з вальсом дійсно стане для пари випробуванням, бо техніка складна, а сама ідея, хореографічний малюнок гарний. Після чого 10 учасників, які залишаться у програмі, будуть танцювати почергово один з одним.

Підтримати пару можна шляхом SMS-голосування під час наступного ефіру програми, яка відбудеться у п’ятницю. Початок о 20 годині.



Переглядів: 4352
Поширень: 0