День туризму у Вінниці

27 вересня – Всесвітній день туризму. Вінниця переконливо позиціонує себе як провідне туристичне місто центральної України. Для того, аби презентувати туристичні можливості Вінниці і показати нові туристичні програми муніципальна компанія «Подільський туристично-інформаційний центр» спільно з відділом молоді та туризму Вінницької міської ради організували приїзд заступників директорів з виховної роботи шкіл, училищ, вищих навчальних закладів Хмельницького та Житомира.

У Вінниці гості взяли участь у незвичних екскурсійних програмах, відвідали музей М.Пирогова і музей пам’яті жертв фашизму «Вервольф». Протягом двох годин освітяни обмінювались досвідом виховної роботи з елементами ділових ігор та екскурсій-презентацій зі своїми колегами-освітянами з Вінниці.

Екскурсія містом для гостей

Стюардеси-екскурсоводи підготували унікальні екскурсійні тури з історії, культури та мистецтва. Ввечері на гостей чекав красень Світло-музичний фонтан.

На площі Театральній гості переглянули культурно-розважальну програму до Дня туризму, яку організували Вінницький факультет університету культури і відділ молоді та туризму Вінницької міської ради.

За словами начальника відділу молоді та туризму, депутата Вінницької міської ради Руслана Анфілова, такий обмін досвідом і презентації туристичних можливостей міста – є досить ефективними способами збільшення кількості туристів та екскурсантів Вінниці. Ми відстежуємо гарну тенденцію збільшення кількості організованих учнівських та студентських груп. Унікальні екскурсійні програми муніципальної компанії «Подільський туристично-інформаційний центр» надають можливість туристам не лише розважитись, але й дістати нові цікаві знання.

День туризму у Вінниці

Вінниця, маючи багату історію, велику кількість музеїв і туристичних пам’яток, проводячи активну промоційну кампанію міста, повинна стати європейським туристичним містом, в якому діловий та освітній види туризму відіграватимуть значну позитивну роль в економіці.



Переглядів: 9552
Поширень: 0