У останній день “Вінницьких днів моди осінь-зима 2012-2013” 11 листопада, свої колекції представили студія ДіО Дизайн, дизайнер Власна, Людмила Квєтна і ТМ Tasha Labunskaya.

Певної назви своїй колекції Людмила Квєтна не давала, хоча мала намір назвати її “Джазовою” або “Приховані мотиви”. Для пошиття окремих суконь використовувались такі тканини, як сирійські муари, з вишивкою, які дизайнер купувала спеціально у Єрусалимі. Саме вони надали колекції акцентів. А виникла колекції завдяки Міжнародним дням джазової музики “Vinnytsia Jazzfest-2012”, коли організатори фестивалю запропонували Людмилі створити одяг для ведучих.

- Згодом виникла ціла джазова колекція, - розповідає Людмила Квєтна. - Я надихалась музикою, талановитими музикантами, талановитими жінками, які не бояться експериментів і роблять наше життя прекраснішим. Моделі — це образи кінця 50-их початку 60-их років, коли молодіжна мода, як молодіжна, не набрала сили, це стиль, який можна вважати змішаним між джазовим і рокенрольним.

Одна з наймолодших вінницьких дизайнерів Таша Лабунская у свої 16 років дебютувала на Вінницькому подіумі із колекцією “ХХ”. Над 10-ма моделями дівчина працювала два місяці.

- Основна ідея — показати гармонію між чоловічим і жіночим, - розповідає дівчина. - Показати це поєднання на прикладі різних тканин: м’якого оксамиту і грубої шкіри, легкого шовку і твіду.



Переглядів: 4774
Поширень: 0