Загальноміський конкурс «Новорічний настрій» - це не лише гарна нагода проявити креативність та творчий підхід до створення святкової атмосфери, а й отримати грошову винагороду. Крім сучасних світлових елементів та святкових прикрас, вінничани можуть створювати прикраси власноруч із підручних матеріалів. Головне, аби в цілому прикраси та новорічна атрибутика відтворювали атмосферу свята.

Цьогоріч у конкурсі буде п’ять номінацій. Одна – для тих вінничан, які святково прикрашатимуть свої балкони, ще в одній номінації будуть змагатись ті, хто оформить вікно. Окрема номінація буде для тих мешканців обласного центру, які прикрашатимуть гірляндами та іншою святковою атрибутикою подвір’я приватних будинків. Свою винагороду зможуть також отримати і приватні підприємці, установи та організації, а також юридичні та фізичні особи, які створять новорічну атмосферу у вітринах своїх закладів.

У цьогорічному конкурсі з’явиться окрема номінація для мешканців багатоповерхових будинків «Краща новорічна прибудинкова територія», яка дозволить активним мешканцям багатоповерхівок (особливо тим, в яких створено ОСББ) проявити творчий підхід у оформленні свого подвір’я, входів у під’їзди, місць відпочинку тощо.

Позмагатися за грошову винагороду мають право ті вінничани, які ще не брали участі у конкурсі, а переможці минулих років можуть подавати заявки лише у інші номінації. Так, наприклад, якщо минулого року переможець отримав грошову премію за перемогу у номінації «Краще новорічне вікно», то цьогоріч він може подати заявку на «Кращий новорічний балкон» та інші номінації. В інакшому випадку заявка буде вважатися недійсною.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі «Новорічний настрій», слід заповнити заявку, розміщену у розділі «Актуально» на офіційному сайті Вінницької міської ради та надіслати її на електронну адресу [email protected]. До повідомлення слід додати декілька якісних фотографій прикрашеного вікна (садиби, балкону, вітрини, прибудинкової території багатоповерхівки), розмір кожного фото не повинен перевищувати 1 Mb. Слід також обов’язково вказати у темі повідомлення номінацію, у якій є бажання взяти участь, та разом із заявкою надіслати на вказану адресу. Прийом заявок триватиме до 28 грудня. Після чого конкурсна комісія огляне об’єкти, які беруть участь в конкурсі, та визначить переможців до 24 січня 2013 року.

За краще новорічне вікно вінничани отримають за перше місце – 3000 грн., за друге – 2000 грн. та за третє – 1000 грн. За кращий балкон розмір премій 4000, 3000 та 2000 гривень. За кращу новорічну вітрину, садибу приватного сектору, та кращу прибудинкову територію переможці зможуть отримати по 5000, а за друге та третє місце відповідно по 4000 та 3000 гривень.

За більш детальною інформацією усі бажаючі можуть звертатись за телефоном 59-51-19.



Переглядів: 7661
Поширень: 0