Резиденція Діда Мороза

Дерев’яний будиночок, у якому щоденно прийматиме малечу вінницький Дід Мороз, розміщений на Майдані Незалежності біля фонтану (навпроти готелю «Поділля»). Дітвора зможе поспілкуватися з казковим героєм, розповісти про свої досягнення за рік та поділитися мріями про подарунки, яких вони очікують цьогоріч під ялинку.

Володимир Гройсман передав символічний ключ, який відкриває двері будиночка

Міський голова Володимир Гройсман каже, що Резиденція Діда Мороза у Вінниці з’явилася не випадково, адже вінницькі діти у минулому році були найслухняніші. Мер Вінниці передав символічний ключ, який відкриває двері будиночка. Відтепер щоденно з 15 до 20 год. вінницький Дід Мороз чекатиме на дітвору у Резиденції, а щочетверга проводитиме офіційний прийом маленьких громадян у приміщенні міської ради. Цього року у Діда Мороза з’явилось багато помічників, які допомагатимуть йому і в будиночку, і з розвезенням подарунків.

Дід Мороз з дітлахами

На малечу щовечора чекатиме цікава новорічна програма. Тут нікому не доведеться сумувати, адже будуть і пісні, і танці, і різні майстер-класи. Окрім того, на дітвору чекають казки від ляльок-велетнів, дитячі дискотеки та дитяче карооке й забавки від Дідів Морозів з інших країн.

Резиденція Діда Мороза

В будиночку буде оголошено благодійну акцію «Стань помічником Діда Мороза!». Сюди вінничани зможуть принести іграшки, книжки й одяг для дитячих притулків та інтернатів Вінниці.​

Програму святкувань новорічних свят можна переглянути тут.



Переглядів: 13047
Поширень: 0