Дев\'ятнадцятирічна студентка Вінницького національного аграрного університету Олександра Матковська перемогла у фіналі конкурсу краси "Міс Студентство - Королева Вінниці 2013". Таким чином вона автоматично стала учасницею конкурсів "Міс Студентство України" та "Королева України". А головний приз - поїздка до Греції на двох.

Міс Студентство - Королева Вінниці 2013

- Розкажи про свій перший конкурс краси. Коли це було, які враження були від участі та перемоги?

- Це було ще в першому класі. Я тоді навчалась у школі №6. Конкурс називався "Панночка". Для мене це був перший вихід на велику сцену. Саме участь у цьому конкурсі дала поштовх займатись вокалом і хореографією. У підготовці допомагали мама, бабуся та сестра. Відтоді без їх допомоги не проходив ще жодний конкурс. Та й ставитись до конкурсів я почала більш серйозно. Закінчила школу моделей Klodel Models. Брала участь у конкурсах: "Міні-міс Поділля", "Юна модель України", "Міні-міс Україна", "Elite model look", "Best model of Ukraine", "Міс Вінниця", і, звичайно ж, "Міс Студентство - Королева Вінниці".

- Що нового дала тобі саме ця перемога?

- Конкурс "Міс Студентство - Королева Вінниці" пройшов на дуже високому рівні, адже мені є з чим порівняти. Перемога на цьому конкурсі дала впевненість у собі та бажання досягати нових перемог.

- А який конкурс буде наступним?

- Наступним моїм кроком буде участь у конкурсі "Королева України 2014". Готуватись до нього буду з великим бажанням, щоб гідно представити себе і своє місто.
- Яким був перший день після перемоги у "Міс Студентство - Королева Вінниці"?

- Прокинувшись зранку, зайшла в Інтернет і побачила фото-звіт з фіналу конкурсу. Аж тоді зрозуміла, що це було насправді, що це був не сон (посміхається. - Авт.) Вітання почали надходити відразу після закінчення конкурсу, мені було дуже приємно їх отримувати!

- Як склалися стосунки з іншими учасницями конкурсу?

- Більшість дівчат я знала ще до конкурсу, і тому спілкування було легким. І після конкурсу ми підтримуємо стосунки. Те, що ми дуже зблизились, показав випадок у гримерці, ми один одному допомагали одягати плаття, заколювати квіти у волосся на другий вихід, відчувалась дуже гарна атмосфера.

- Яку частину твого життя займає музика, адже ти відома й перемогами у музичних конкурсах?

- Захоплюватись музикою почала з семи років, брала участь у безлічі конкурсів і завжди була лауреатом. Найбільш запам\'яталась участь у Всесвітньому пісенному конкурсі, який проходив у Єгипті у 2008 році. Там я теж стала лауреатом.

- Назви улюблених співаків.

- Це Tina Turner, Whitney Houston, Beyonce, Tony Braxton. Вони для мене є й моїми вчителями, адже на їх піснях я вчусь.

- Який режим у головної студентської красуні Вінниці?

- Попереду в мене дві курсові роботи, модулі, екзамени. Тому мій день проходить із повним заглибленням у навчання. Що стосується фігури, то вона в мене від природи така, мені не потрібні дієти!

- Як проводиш вільний час?

- Проводжу його зі своїми близькими людьми, найбільш полюбляю прогулянки на природі.

- А як ставишся до тютюну та алкоголю?

- Вважаю, що кожна людина має прожити своє життя найкращим чином. Воно одне і не треба його псувати тютюном і алкоголем. Є багато інших цікавих речей.

- Змалюй своє майбутнє після завершення навчання, які кар\'єрні плани?

- Не люблю загадувати наперед, життя покаже...



Переглядів: 7420
Поширень: 0