Розпочався новий туристичний сезон у нашому місті. Щодня приїжджають гості і туристи. В минулому році наше місто прийняло більше ніж півмільйона туристів та екскурсантів. В цьому році планується, що ця цифра збільшиться до 600 тисяч на рік.

Для того аби гості міста і вінничани почувались комфортно Вінниця запроваджує комплекс заходів по впорядкуванню туристичної інфраструктури міста і створенню нових цікавих культурно-розважальних туристичних проектів.

Відповідно до рішення виконкому міської ради набережна Рошен передана на обслуговування і утримання Комунальному підприємству «Подільський туристично-інформаційний центр». Основна мета - покращити туристичну інфраструктуру, створити нові цікаві атракції і розваги, припинити стихійну торгівлю, навести порядок і підвищити якість обслуговування гостей міста і вінничан.

Окрім, цілої низки заходів по запровадженню патрулів, впорядкування набережної, організації торгівлі, «Турцентр Подільський» реалізовуватиме постійні культурно-розважальні проекти на набережній Рошен.

8 травня на набережній Рошен розпочався новий проект "Дитяче караоке на фонтані". Кожних вихідних всіх співочих діток зустрічатимуть на набережній молоді люди, які організовуватимуть дитячі цікавинки.

Дитяче караоке

Організаторами дитячого караоке є "Турцентр Подільський", Центр "Універ" та Молодіжна рада міста. Караоке було організовано за принципом відомого телевізійного шоу. Спочатку у фінал відібрали чотирьох учасників з усіх діток. А потім, за результатами зібраних коштів визначився переможець.

На цей раз перше місце посіла Вікторія Левчук, яка навчається у школі №2, у 5-В класі.

Левчук Вікторія

А на другому місці Жанна Гайченкова, учениця школи №17, 6-А класу.

Жанна Гайченкова

Всі інші дітки отримали окрім гарного настрою, заохочувальні призи.

Окрім караоке найближчими днями буде запроваджено проект "Дитячий День Народження на Фонтані".

Дитяче караоке на набережній Рошен

Також нагадуємо, що кожних вихідних гостей та жителів міста на набережній Рошен зустрічатимуть Живі скульптури.



Переглядів: 6659
Поширень: 0