Почесне друге місце та срібну медаль Міжнародного фотографічного руху «Образ без кордонів» (ISF - Image sans Frontière), а також приз багатофункціональний принтер Canon PIXMA MG4240 здобув вінничанин, член Вінницького Народного клубу фотомистецтва «Обрій», член Національної спілки фотохудожників України Крот Сергій Вікторович за участь в 1-му національному фотоконкурсі «ЖИТТЯ ВСУПЕРЕЧ...». Фотоконкурс проводиться під патронатом Національної спілки фотохудожників України, і є найпрестижнішим в Україні.

світлина, яка перемогла на фотоконкурсі

Сергій Крот не одноразово перемагає у фотоконкурсах такого рівня, і ця медаль не перша в його арсеналі. Свої перші спроби у фотографії автор робив під час навчання у Вінницькому Національному технічному університеті. Щоразу фотографія захоплювала все більше і більше. З 2007 Сергій року стає членом Вінницького Народного клубу фотомистецтва «Обрій», а з 2009 – членом Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ). Був учасником і призером багатьох всеукраїнських та міжнародних виставок і конкурсів.

Сергій Крот

Ось як фотохудожник говорить про свою улюблену справу: «Люблю фотографію за те, що завдяки їй можна зберегти частинку життя, зафіксувавши його на папері, адже все змінюється навколо нас кожної секунди, а з ним змінюється моє бачення оточуючого. Своєю фотографією не прагну змінити світ – лише прагну підкреслити його багатогранність, звернути увагу на те, що нас оточує і допомогти побачити досі небачене».

Фотографія, що здобула перемогу, була зроблена під час одного з фотопленерів у м. Ладижин декілька років тому.

Список переможців та всі фотографії, надіслані на конкурс можна переглянути на сайті Фотоспілки України.



Переглядів: 6169
Поширень: 0