В рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту 12 вересня 2013 року в закладі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 Вінницької міської ради» пройшло веселе спортивне свято – День здоров’я.

Традиційно свято проходить на початку вересня і є найбільш очікуваним заходом Олімпійського тижня. Школярі із захопленням чекають цього дня, щоб взяти участь у спортивних змаганнях і подихати свіжим повітрям.

27 школа відзначила веселе спортивне свято - День здоров’я

День розпочався святковою лінійкою (навіть погода посприяла цьому), на якій зібралися усі учні закладу, їхні батьки та учителі. Школярі вишикувалися перед центральним входом, щоб продемонструвати свою любов до здорового способу життя.

Свято відкрилося, як у стародавній Греції, із танців та внесення олімпійського вогню. На лінійці була представлена гордість школи, учні, які досягли значних успіхів у різних видах спорту.

27 школа відзначила веселе спортивне свято - День здоров’я

Почесними гостями свята були заслужений майстер спорту України, олімпійська чемпіонка та чемпіонка світу з веслувального спорту Інна Осипенко-Радомська та головний спеціаліст обласного відділення Національного олімпійського комітету України Ігор Корзун, які вручали подарунки та провели олімпійський урок для учнів 7-го класу. Інна детально відповідала на кожне запитання. Було видно, що вона охоче спілкується з юними спортсменами.

27 школа відзначила веселе спортивне свято - День здоров’я

Після урочистої програми проводились різноманітні змагання та вікторини, а родзинкою свята став сеанс одночасної гри з шахів, який проводив з бажаючими учнями школи директор закладу Олексій Терновой.

27 школа відзначила веселе спортивне свято - День здоров’я

Завдяки спільним зусиллям учителів, учнів та батьків день пройшов цікаво, діти отримали багато позитивних емоцій, а головним стало те, що спорт об’єднав усіх!



Переглядів: 10689
Поширень: 0