На розі вулиць Свердлова та Козицького тривають роботи з розширення проїжджої частини. Якщо не буде дощів, їх закінчать вже до кінця цього тижня. Від результату реалізації проекту виграють як водії, так і пішоходи. Розширення перехрестя на три метри дозволить збільшити пропускну здатність дорожньої мережі, і, відповідно, зменшити затори, розвантаживши автомобільний рух, а також в цілому підвищить безпеку руху на дорозі.

Після розширення на перехресті Свердлова-Козицького зміниться схема руху транспорту

Ділянка дороги на перехресті Свердлова-Козицького багато років була досить перевантаженою, особливо в «години пік», коли тут спостерігаються постійні затори. Щоб вирішити цю проблему та зробити дорожній рух безпечнішим, було прийнято рішення провести роботи з розширення проїжджої частини.

«Перехрестя Свердлова-Козицького буде розширене на 3 метри на ділянці довжиною 50 метрів. Роботи розпочалися два тижні тому і триватимуть ще близько тижня, в залежності від погодних умов. Вони проводяться таким чином, щоб не заважати дорожньому руху,» – розповідає начальник відділу ремонту об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Леонід Демченко.

Після розширення на перехресті Свердлова-Козицького зміниться схема руху транспорту

Після завершення робіт на перехресті буде змінено схему руху транспорту. Якщо раніше тут було дві смуги руху, то після розширення їх стане три, що є набагато зручнішим для автомобілістів. Крім того, буде облаштовано «кишеню» для зупинки громадського транспорту по вул. Козицького, що покращить умови як для пасажирів, так і для водіїв.

Нагадаємо, що в цьому році роботи з розширення проїжджої частини вже провели на перехрестях Пирогова-Гніванське шосе та Пирогова-Зодчих.



Переглядів: 5999
Поширень: 0