Участь у конкурсі можуть взяти усі, хто вміє в\'язати. Для цього потрібно до 25 листопада подати заявки та зареєструватися за телефонами 46-93-59 або 067-790-53-03. Фінал конкурсу відбудеться 4 грудня у «Еекспоцентрі» торгово-промислової палати.

У Вінниці стартував конкурс «Вмію в’язати – хочу показати»

4–6 грудня у «Експоцентрі» торгово-промислової палати проходитиме фестиваль «Руками створена краса». Його ініціаторами виступили Громадська організація «Гармонія» та Благодійний фонд «Подільська громада». Кожен день фестивалю матиме певну тему, відповідно до якої проводитимуться акції, конкурси, інтерактиви, фотовиставки, майстер- класи, круглі столи, тощо.

Перший день ярмарки буде присвячений мистецтву в’язання і пройде під темою «Вмію в\'язати – хочу показати». Він триватиме з 10:00 до 18:00. У цей день кожен бажаючий зможе потрапити на ярмарок речей, виготовлених руками майстрів з обмеженими фізичними можливостями. Також тут можна буде переглянути відеоролики соціального спрямування, подивитися на фото цікавих в’язаних речей, відвідати дитячий куточок та майстер-класи. Крім того 4 грудня пройде чимало різноманітних конкурсів в’язаних речей, серед яких і конкурс робіт бабусь та онуків «Моя бабуся в’яже».

«У Вінниці багато людей займається в’язанням, створюючи речі для себе, своїх рідних, друзів, знайомих. Для того щоб ці люди могли поділитися досвідом, показати свої роботи та дати зрозуміти, що в’язання – це справжнє мистецтво, ми й вирішили провести фестиваль «Вмію в\'язати – хочу показати». За допомогою ниток та шпиць створюються унікальні речі, якими можна прикрашати свій дім, меблі і все що завгодно. Це захід не для професіоналів, а для любителів, у ньому можуть взяти участь усі бажаючі», – розповідає керівник ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

У Вінниці стартував конкурс «Вмію в’язати – хочу показати»

У день оголошення конкурсу у сквері Козицького організатори показали, як можна оздоблювати нитками будь-які речі, прикрасивши в’язаними елементами дерево та лавочку, на якій розмістились два веселі смайлики. На дереві розмістили в’язану кишеньку, у яку вклали заявки для участі у фестивалі ручного в’язання «Вмію в\'язати – хочу показати», щоб кожен бажаючий зміг ними скористатися. Незабаром у Вінниці в’язане вбрання з’явиться ще на двох деревах, у сквері Козицького та на вулиці Соборній.

Цей подарунок для усіх вінничан зробили представники ГО «Гармонія». «Нині осінь, листя обпадає, все навкруги стає сірим, а ми хочемо, щоб світ був кольоровим, а люди посміхалися. Цей захід показує, що ми, мешканці міста, можемо самі створювати для себе свято і дарувати один одному радість, і для цього не потрібно великих коштів», – каже Раїса Панасюк.


Переглядів: 5746
Поширень: 0