11-12 листопада до Вінниці прибула делегація Мазовецького воєводства, з метою продовження переговорів щодо відкриття авіарейсу «Вінниця-Варшава». У складі делегації – заступник директора Канцелярії Маршалка воєводства Рафал Земба, заступник Голови правління ТОВ «Мазовецький аеропорт Варшава-Модлін» Марчін Даніл, головний спеціаліст у справах повітряних перевезень Маршалкової управи Пьотр Ленарчик, скарбник Мазовецького воєводства Марек Мєштальський. На Вінниччині земляків зустрічав та супроводжував Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Криштоф Свідерек.

обговорення відкриття авіарейсу «Вінниця-Варшава»

У перший день візиту польські фахівці працювали в аеропорту «Вінниця», де здійснили переговори із директором летовища Ярославом Мазурцем та комерційним директором авіакомпанії YanAir Олексієм Тарасовим. Саме YanAir здійснюватиме перельоти до столиці Польщі, як наразі забезпечує регулярне авіасполучення з Москвою.

Як повідомив Я.Мазурець, після обговорення усіх робочих питань, сторони домовилися, що протягом тижня Вінниця і Варшава обміняються детальними умовами щодо виконання рейсу. Після чого обговорюватимуть дату відкриття авіасполучення.

12 листопада делегація з Польщі зустрілася з головою обласної Ради Сергієм Татусяком. У переговорах взяв участь заступник голови обласної державної адміністарції Роман Аксельрод. Він зауважив, що Вінниччина має направлення на маршрут до Варшави від Міністерства інфраструктури України, а також усі технічні можливості виконувати даний авіарейс.



Переглядів: 6063
Поширень: 0