Юним художникам, майстрам вокального та інструментального жанрів, дитячим хореографічним колективам, кращим спортсменам та спортивним командам вручили нагороди «Віват, талант!». А кращих студентів, учнів, вихованців освітніх закладів міста традиційно відзначили стипендіями міської ради.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят володарями нагороди «Віват, талант!» стали юні художники, майстри вокального, інструментального жанрів, дитячі хореографічні колективи, кращі спортсмени та спортивні команди, які протягом року показали значні досягнення. Це діти з навчальних закладів загальної середньої та позашкільної освіти, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, клубних формувань та дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Вінниці.

міське свято-зустріч зі стипендіатами

Нагороду також отримали дитячі колективи, які мають звання «Зразковий художній колектив» та «Народний художній колектив». Загалом, володарями нагороди «Віват, талант!» цьогоріч стали 28 дитячих творчих колективів, 16 учнів та вихованців, які мають досягнення у різних видах художньої творчості та самодіяльності, 5 спортивних команд і 11 юних спортсменів.

А кращих студентів, учнів, вихованців закладів освіти міста традиційно відзначили стипендіями. Вже упродовж 20 років поспіль Вінницька міська рада та її виконавчий комітет проводить виплату щомісячної стипендії таким учням та студентам за їх старання. Цьогоріч стипендіатами міської ради стали 340 юних вінничан. З них:

  • 255 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів;
  • 28 вихованців початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та клубних формувань;
  • 15 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл;
  • 42 студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

міське свято-зустріч зі стипендіатами

Серед стипендіатів Вінницької міської ради – переможці міських, обласних та Всеукраїнських етапів олімпіад з різних навчальних предметів, переможці Всеукраїнських та Міжнародних творчих конкурсів, фестивалів, спортивних змагань.

міське свято-зустріч зі стипендіатами

Заступник міського голови Валентина Балицька привітала школярів та студентів з успіхами такими словами: «Наші діти – найталановитіші та найкращі. Сьогодні, вкотре, ми маємо змогу в цьому переконатися. Успіхи, які вони демонструють – це результат їхньої невтомної праці. Ми надзвичайно пишаємося вашими здобутками та перемогами і віримо, що 2014 рік принесе вам нові досягнення».

міське свято-зустріч зі стипендіатами

Привітав талановитих дітей й директор департаменту освіти і науки Вінницької обласної держаної адміністрації Ігор Івасюк. «Кожний п’ятий мешканець нашого міста – це молода людина, віком до 21 року, це учні, студенти, які здобувають знання і від яких залежить майбутнє нашої країни. Ми щиро вдячні вам за наполегливу працю і бажання навчатися, здобувати нові перемоги, вдосконалюватися», – каже він.



Переглядів: 5253
Поширень: 0