Вже цієї п’ятниці на День Святого Валентина молодь Вінниччини здивує жителів і гостей міста та організує масштабне свято КОХАННЯ.

Європейська площа перетвориться у справжню площу любові, на якій закохані пари зможуть заблукати у лабіринті, станцювати флешмоб, сфотографуватись на згадку, а також долучитись до створення великої валентинки виконаної за технікою торцювання. Окрім цього, молодь не стоятиме осторонь гострих проблем суспільства та запропонує вінничанам пройти тест на ВІЛ/СНІД.

  1. Почнеться дійство о 15.00 з «ЛАБІРИНТУ КОХАННЯ». Всі закохані зможуть перевірити свої почуття на міцність та дізнатись більше один про одного. У лабіринті на учасників чекають конкурси та перешкоди, пройшовши які вони отримають приємні подарунки.
  2. Аби зігрітись цього зимового дня молоді активісти проведуть запальний танцювальний Флешмоб «У ритмі серця», який розпочнеться о 15.30.
  3. О 16.00 усі перехожі та учасники заходу приєднаються до створення Великої Валентинки СМОВ,виготовленої за технікою торцювання.
  4. На весь період проведення Акції з 15.00 до 17.00 на площі розміститься пересувна амбулаторія, де всі бажаючі матимуть змогу пройти тест на ВІЛ/СНІД.

Більше того, на усіх чекають яскраві фото, гарний настрій, подарунки та розіграш романтичної вечері для найгарнішої пари.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС! ВІДСВЯТКУЄМО ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ РАЗОМ!



Переглядів: 4399
Поширень: 0