Привітати колективи комунальних підприємств Вінниччини та кращих працівників галузі на урочисті збори завітали заступник голови обласної державної адміністрації Роман Аксельрод, заступник голови обласної Ради Ігор Кревський та в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов.

«На ваших плечах лежить величезна відповідальність, адже від вашої роботи залежить спокій, настрій та комфортність побуту кожного з нас – усе, що створює зручності людям», - зазначив у вітальному слові Роман Аксельрод. Від імені голови облдержадміністрації він подякував працівникам житлово-комунальної сфери за фаховість, терпіння і сумлінну працю, а також зауважив, що, зважаючи на складну ситуацію в державі та сучасний стан ЖКГ, владі необхідно ще чимало працювати над формуванням необхідного ресурсу, що дозволив би вивести житлово-комунальну систему на якісно новий рівень.

Роман Аксельрод, Сергій Моргунов та  Ігор Кревський

Сергій Моргунов, вітаючи учасників зібрання, наголосив:
«Сьогодні особлива увага керівників усіх рівнів має бути спрямована на те, щоб максимально створити умови, які б давали можливість мешканцям нашого міста і області жити комфортно і якісно».

З нагоди професійного свята кращі трудові колективи галузі та працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення були відзначені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради з наданням грошової винагороди .



Переглядів: 4348
Поширень: 0