09:00 Молебень за воїнами-визволителями Храми міста
10:00 Церемонія покладання вінків та квітів до меморіалів, братських могил, пам’ятників та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни Райони міста
11:30 Покладання вінків та квітів за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, політичних формувань та громадськості міста Меморіал Слави (площа Європейська)
12:00 Нагородження ветеранів Великої Вітчизняної війни за участю учнів загальноосвітніх шкіл, виставка фоторобіт та концертна програма за участю вихованців міського Палацу мистецтв МКП «Кінотеатр «Родина»
14:00 Мітинг-реквієм з нагоди відзначення 70-річниці визволення м.Вінниці від фашистських загарбників в мікрорайоні «Вишенька» Біля пам’ятника льотчикам-визволителям, просп. Космонавтів
19:00

Молодіжний флеш-моб «70»

20 березня о 19:00 Вінницька Молодіжна Рада вшанує безсмертний подвиг героїв, які відстояли свободу нашого міста. Студенти покладуть квіти до Меморіалу Слави та викладуть з лампадок річницю визволення - цифру 70. Захід проводиться Вінницькою Молодіжною Радою, студентськими радами навчальних закладів спільно з КП «Туристично-інформаційний центр Подільський» за підтримки відділу у справах молоді та туризму.

Меморіал Слави, пл.Європейська

 



Переглядів: 3238
Поширень: 0