За словами начальника УБОЗ УМВС України у Вінницькій області Валерія Пастуха, суддя ухвалив рішення згідно якого було видано виконавчий документ, який зобов’язав районний відділ земельних ресурсів Вінницької області та Вінницьку регіональну філію ДП "Центр державного земельного кадастру при Держкомземі" оформити технічну документацію та видати приватному товариству державні акти на право власності на земельні ділянки несільськогосподарського призначення площею 4,3341 га.

Завдяки завідомо неправосудній ухвалі, земельні ділянки перейшли у приватні руки, а держава зазнала збитків на суму 450 746 грн.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України. Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.



Переглядів: 4000
Поширень: 0