У Вінницькому міському суді винесли вирок злочинній групі, що займалася виготовленням та збутом важких наркотиків. Трьох засуджених упіймали «на гарячому» ще у 2010 році на продажі забороненої наркотичної речовини – метамфетаміна.

За словами начальника УБОЗ УМВС України у Вінницькій області Валерія Пастуха, з метою документування злочинної діяльності членів угрупування УБОЗівці провели три оперативних закупівлі метамфетамину.

Відносно учасників злочинного угрупування набрав законної сили вирок Вінницького міського суду. Організатора та двох виконавців визнано винними та засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі та до 3 років 5 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна за ч.2 ст.306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) та ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Одного з виконавців звільнили від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.



Переглядів: 3214
Поширень: 0