Організаторами екологічного проекту «Європейський сад» є Вінницька молодіжна рада, teens-club «Універ» та КП «Подільський туристично-інформаційний центр». Наразі формується група дітей, яких навчатимуть доглядати за зеленими насадженнями. Долучитися до проекту може будь-який маленький вінничанин, цикл занять абсолютно безкоштовний. Для цього лише потрібно зателефонувати за номером: 50-82-13.

У Вінниці почали облаштовувати «Європейський сад»

«Після того як буде сформована група, малята щосуботи під наглядом досвідчених педагогів та садівників братимуть участь у практичних заняттях по догляду за рослинами, які будуть висаджені в «Європейському саду», – каже директор центру підліткових клубів «Універ» Вєра Балєєва. Організатори запевняють, що даний еко-проект дозволить не тільки гарно провести дозвілля, але й виховує вінничан, які піклуватимуться про наше місто у майбутньому.

«Європейський сад»

Працівник КП «Подільський туристично-інформаційний центр» Дмитро Лашин зазначив, що територія, на якій розташований «Європейський сад», закріплена за їхнім підприємством. «Ми одразу підтримали пропозицію створити тут «Європейський сад». Це чудова ідея і ми з радістю до неї долучилися. Сьогодні лише розпочалася реалізація проекту, а в майбутньому тут планується створити декоративну річечку, місток, окремі клумби, грядки, де діти будуть висаджувати різні рослини. Взагалі, щодо розвитку Європейської площі, то надалі ми плануємо розширити дитячу зону та зробити зміни у ландшафтному дизайні», – каже Дмитро Лашин.



Переглядів: 5334
Поширень: 0