1 травня на базі фізико-математичної гімназії №17 Вінницької міської ради відбулося відкриття ХХІ Всеукраїнської комплексної олімпіади з математики, фізики та інформатики «Турнір чемпіонів» фінал якої відбудеться 4 травня.

Турнір Чемпіонів у Вінниці

Організатором олімпіади є Департамент освіти і науки облдержадміністрації, Департамент освіти Вінницької міської ради, Вінницький національний технічний університет, фізико-математична гімназія № 17 Вінницької міської ради. Змагання з першого року його заснування проходять під патронатом депутата Верховної ради Олександра Домбровського.

Турнір Чемпіонів у Вінниці

Нагадаємо, що проведення таких змагань започаткував заслужений вчитель України, почесний громадянин міста Вінниці Юрій Пасіхов.

Юрій Пасіхов

Звертаючись до учасників заходу він повідомив, що змагання відбуватимуться в особисто-командній першості. Склад команди – 5 учнів (10-11 класи). В рамках олімпіади також проходитимуть змагання юніорів (8-9 класи) із зазначених предметів. Кожен учасник олімпіади виконає завдання зі всіх трьох предметів.

Загалом у змаганнях візьме участь 16 команд провідних ліцеїв та гімназій науково-природничого профілю України, учні яких традиційно досягають найвищих результатів у 4 етапі Всеукраїнських олімпіад з математики, фізики та інформатики.



Переглядів: 3741
Поширень: 0