«24 серпня 34 молоді родини отримають квартири за допомогою державної підтримки у вигляді пільгового кредиту. Із них 23 сім’ї, члени яких працюють у соціальній сфері, отримали кредит від Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву», - зауважив Анатолій Олійник.

вул.Тимощука, 37

вул.Тимощука, 37

Очільник області повідомив, що в Кабінеті Міністрів України найближчим часом переглядатимуть додаткові надходження до Держбюджету, внаслідок чого можливе відновлення фінансування деяких із 27 призупинених державних програм. Таким чином, програма «Доступне житло» отримає шанс знову запрацювати. Анатолій Олійник наголосив, що особисто лобіюватиме вирішення цього питання в Уряді. З-поміж інших перепон в реалізації на Вінниччині програми «Доступне житло» Анатолій Олійник назвав припинення видачі кредитів банківськими установами, а також вкрай невигідні для молодих сімей умови кредитування.

вул.Тимощука, 37

вул.Тимощука, 37

«Окрім того, обласна влада спільно з відповідальними службами шукатиме шляхи вирішення проблеми, аби завершити будівництво в тих районах Вінниччини, де є погодження Міжвідомчої комісії Мінрегіону», – запевнив голова облдержадміністрації.



Переглядів: 3862
Поширень: 0