За підозрою у скоєнні крадіжки 9 мішків зерна з ангару жительки с. Писарівка, працівники міліції затримали її сина та двох його товаришів. Трійці не вистачало грошей на спиртні напої, і це підштовхнуло їх на злочин.

До чергової частини Вінницького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 52-річної жительки с. Писарівка Вінницького району про те, що в неї за місцем проживання з ангару невідомі особи вкрали зерно.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. Завдяки оперативному реагуванню правоохоронцям вдалося «по гарячих слідах» затримати зловмисників та повернути жінці зерно.

За словами начальника Вінницького РВ УМВС Віктора Сидоренка, за підозрою у скоєнні даного правопорушення працівниками міліції був затриманий 29-річний син потерпілої та двоє його товаришів віком 25 та 28 років. Як з’ясувалося, у місцевому кафе чоловіки розпивали спиртні напої. Коли в них закінчилися гроші, а випитого виявилося замало, один з друзів запропонував викрасти зерно з господарського приміщення своєї ж матері. 9 мішків зерна чоловіки продали односельчанці, а гроші пропили.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 3780
Поширень: 0