Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник передав шість одиниць бронетанкової техніки БРДМ-2 особовому складу батальйону територіальної оборони № 9 Вінницької області, який бере активну участь в проведенні антитерористичної операції на сході нашої країни.

Шість відремонтованих БРДМ-2 відправили з Вінниці своїм бійцям батальйону тероборони

Як повідомив обласний військовий комісар Геннадій Долгашов, у відновленні техніки брали участь органи влади та керівники підприємств м.Вінниці, Барського, Шаргородського, Жмеринського району та м. Жмеринки.

Голова обласної державної адміністрації зазначив, що відтепер бійці батальйону територіальної оборони № 9 зможуть набагато ефективніше виконувати поставлені бойові завдання. Він зауважив, що Вінниччина першою виконала таку роботу з ремонту непридатної для виконання бойових завдань спецтехніки.

Шість відремонтованих БРДМ-2 відправили з Вінниці своїм бійцям батальйону тероборони

«Кращі сини України сьогодні борються за її незалежність, захищаючи нашу землю від агресора. Нинішня життєва реальність вимагає від нас вміння гідно захистити себе. Силами благодійників та соціально відповідального бізнесу область вкотре продемонструвала, що народ і армія – єдині. Недарма хлопці, що повертаються з АТО наголошують: коли відчуваєш таку всенародну підтримку – теплішає на душі», – наголосив Анатолій Олійник.

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації за активну громадську позицію, патріотизм та особисту участь в ремонті бойових розвідувально-дозорних машин БРДМ-2 представників місцевих органів влади та керівників підприємств нагороджено Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради.

Шість відремонтованих БРДМ-2 відправили з Вінниці своїм бійцям батальйону тероборони

Очільник області подякував всім керівникам і колективам підприємств за небайдужість та фактичне відновлення техніки з нуля. Окрему подяку він висловив командувачу військ Оперативного Командування «Південь» генерал-лейтенанту Руслану Борисовичу Хомчаку.

Своєю чергою представник батальйону тероборони № 9, начальник автомобільної служби, капітан Сергій Ляльчук від імені керівництва батальйону запевнив, що бійці з честю виконають службовий обов\'язок, який поставила перед ними держава, та зроблять все можливе, аби повернутися живими і здоровими.

Шість відремонтованих БРДМ-2 відправили з Вінниці своїм бійцям батальйону тероборони

За оновленою інформацією, сьогодні техніка дійшла до місця призначення. Протягом п’яти днів безпосередньо на місці відбудеться бойове злагодження і лише після цього водії будуть допущені до керування машинами.



Переглядів: 7310
Поширень: 0