Сьогодні вночі близько першої години невідомий пострілами з пневматичної зброї розтрощив зупинку громадського транспорту по вулиці Козицького. Про стрілянину повідомили на «102» очевидці події. За вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група міліції та затримала зловмисника, який йшов у напрямку Старого міста.

Вночі хуліган з пістолета розстріляв автобусну зупинку на Козицького

Як повідомив начальник Вінницького міського управління міліції Юрій Куций, за зовнішніми ознаками молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили до міського управління міліції, де чоловіка допитали.

Вночі хуліган з пістолета розстріляв автобусну зупинку на Козицького

Затриманий не заперечував свою провину, пояснюючи свої дії намаганням випробувати щойно куплений пневматичний пістолет. Зброю вилучили. А за даним фактом відкрили кримінальне провадження відповідно до ч.4 ст.296 КК України (хуліганство), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років. Триває слідство.

Вночі хуліган з пістолета розстріляв автобусну зупинку на Козицького

«При виробництві зупинок використовується міцне скло, яке доволі важко розбити випадково. У цьому посадочному павільйоні розбито 5 скляних елементів, кожен з яких коштує по 700 гривень. Ще близько 800 гривень – доставка скла. Крім того, ще потрібно буде оплатити монтажні роботи», – каже начальник відділу по ремонту об’єктів благоустрою Леонід Демченко, повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.



Переглядів: 4329
Поширень: 0