Усі етапи конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» завершені, переможці визначені і нагороджені. На Вінниччині 35 діток отримали 17 вересня свої відзнаки. Двоє з них зайняли почесні місця на всеукраїнському рівні − третє місце у номінації „Комп’ютерна графіка” (комп’ютерна анімація) отримав Кирило Гавришко з м. Тульчин. А бронза у номінації „Літературні твори” дісталась Богдані Голембівській з Козятинського району. За свої старання дітки отримали подарунки від Державної фіскальної служби, а саме фотоапарати. А в ГУ Міндоходів у Вінницькій області їх, та решту лауреатів, відзначили цінними призами: флеш-картами, навушниками, книгами та дипломами, іграми, канцелярськими наборами та солодощами.

Переможці конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» отримали свої нагороди

Першими вітання від голови Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса, за допомогою відео зв’язку отримали, переможці всеукраїнського етапу. Керівник звертаючись до дітей побажав усім розвитку нових здобутків, яскравих вражень. Зазначив, що в час, коли країна прикута увагою до військової ситуації на сході, дуже важливо не забувати про гарні і позитивні моменти, відзначати талановитих дітей, підтримувати їх, стимулювати до перемог і самовдосконалення.

Переможці конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» отримали свої нагороди

Згодом актова зала ГУ Міндоходів у Вінницькій області зібрала конкурсантів, роботи яких не змогло залишити без відзнак обласне журі. Керівник відомства Мирослав Продан подякував діткам, їхнім батькам і вчителям за активність і небайдужість. Зазначив, що фіскальна служба працює і вдосконалюється задля стабільності економічної ситуації в країні та благополуччя кожного громадянина, незалежно від віку та соціального статусу.

Переможці конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» отримали свої нагороди

Оцінювала роботи, як у Вінниці так і в Києві, велика команда журі, серед якої були діячі мистецтв, співаки, народні артисти, представники великих бізнесових структур, освітяни, державні службовці. Усі вони відзначили високий рівень вмінь та майстерності діток. Зауважили, що в роботах було багато тривоги, переживання за долю України, але незважаючи на це малюнки, анімації, літературні твори випромінювали величезний оптимізм і віру в мир та злагоду. Засобами мистецтва, яскравими фарбами, простими словами, діти розповіли про складні державні питання, наповнення бюджету, соціальне забезпечення шкіл, лікарень, соціально незахищених людей. Члени журі кажуть, що історія конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» − це історія боротьби за ідеальну податкову культуру. І творять її руки юних громадян, яким не байдуже що буде з країною завтра. Свідченням цього є понад 13 тисяч різноманітних робіт, які загалом розглядали по всій Україні.



Переглядів: 3711
Поширень: 0