Сьогодні, 30 грудня, на Майдан Небесної Сотні прибули 50 бійців роти матеріально-технічного забезпечення дев’ятого окремого мотопіхотного батальйону, які завершили план ротації та повернулися із зони АТО (Донецька область, м. Маріуполь) під керівництвом виконуючого обов’язки командира батальйону полковника Сергія Іванова.

Бійців зустрічали заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, народний депутат України Сергій Кудлаєнко, рідні та друзі героїв.

Звертаючись до військовослужбовців, Ігор Івасюк зазначив: «Вінниччина вітає вас на рідній землі. Від імені керівництва обласної державної адміністрації та вінничан хочу висловити вам шану та подяку. Ми знаємо, що своїм здоров’ям та життям ви захищаєте спокій і мир на нашій землі. Завдяки вам наші діти спокійно ходять до школи, навчаються в університетах, пенсіонери отримують пенсії, мають змогу лікуватися та вести звичний спосіб життя. Саме ви виборюєте свободу та незалежність нашої країни».

 Вінниця зустріла бійців дев’ятого окремого мотопіхотного батальйону

Він привітав бійців з наступаючими різдвяними та новорічними святами і побажав гарного відпочинку, благополуччя їм та їхнім родинам.

В свою чергу Сергій Кудлаєнко подякував бійцям за самовідданість в складний для країни час. Він зауважив, що нещодавно було прийнято державний бюджет України. За його словами 90 млрд. грн виділено на підтримку армії та бійців із зони АТО на 2015 рік.



Переглядів: 5176
Поширень: 0