Вінницький Дід Мороз вирішив взяти на стажування у Резиденцію своїх зіркових друзів. З 7 по 13 січня у казковому містечку його обов’язки будуть виконувати шоу-мен Костянтин Станіславський, учасник команди КВН «Вінницькі Перці» Олександр Теренчук, керівник ГО «Спільнота «Історія Вінниця» Олександр Федоришен. Також у ролі Дідуся Мороза побувають композитор та співак Геннадій Білявський, директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук та телеведучий Роман Гах.

З 20 грудня у Вінниці працює резиденція дідуся Мороза. Тут вінницька малеча має можливість поспілкуватись із казковими героями та цікаво і з користю провести час. У казковому містечку вже відбувся «День світлих вчинків». Також тут побували бійці АТО зі своїми дітками.

Із завтрашнього дня у Резиденції Діда Мороза розпочнеться «Зірковий тиждень»Із завтрашнього дня у Резиденції Діда Мороза розпочнеться «Зірковий тиждень»

А з 7 по 13 січня у Резиденції буде «Зірковий тиждень». У вінницького Дідуся Мороза стажуватимуться його зіркові друзі, саме вони прийматимуть маленьких віннчаини та гостей міста у Казковому містечку. Отож, 7 січня з 17-ї до 19-ї години обов’язки Дідуся Мороза виконуватиме шоу-мен Костянтин Станіславський. 8 січня з 16-ї до 19-ї головним новорічним персонажем стане учасник команди КВН «Вінницькі Перці» Олександр Теренчук. Керівник ГО «Спільнота «Історія Вінниця» Олександр Федоришен прийматиме малечу в Резиденції 9 січня з 16-ї до 19-ї.

10 січня з 16-ї до 19-ї години Дідусем Морозом стане композитор, співак Геннадій Білявський. Директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук перетвориться у новорічного персонажа 12 січня з 14-ї до 19-ї. А телеведучий Роман Гах буде Дідусем Морозом 13 січня з 16-ї до 18-ї.



Переглядів: 4816
Поширень: 0