Учасники гурту «ТІК» розкрили найпотаємніші риси характеру свого лідера

Кажуть, люди, народжені в один день, багато в чому схожі.

24 березня разом із Віктором Бронюком народився російський живописець, майстер портрету Орест Кіпренський, англійський поет Вільям Морріс, американський шахіст Джордж Генрі Макензі, англійський шпигун Сідней Рейлі, американський ілюзіоніст Гаррі Гудіні, народна артистка СССР Клавдія Шульженко, зірка фільмів «Чудова сімка» і «Пекло в піднебессі», американський актор Стів Маккуін, російські співаки Олександр Буйнов і Олександр Сєров, президент корпорації «Microsoft» Стів Баллмер, українська співачка Гайтана і багато-багато інших знаменитостей.

Сьогодні Віктору Бронюку виповнилося 36 років!

Як і вони, Віктор понад усе любить творчість: чудово малює, пише глибокі тексти, прекрасно співає і може похвалитися неабиякою ерудицією. Та головне, чим всіх вражає лідер гурту «ТІК» - його людяність, простота і готовність прийти на допомогу.

Яким музикант є поза сценою, розказали колеги по гурту, які бачать фронтмена у самих різних ситуаціях.

Олег Збаращук, продюсер гурту «ТІК»:

Олег Збаращук, продюсер гурту «ТІК»- З Вітею Бронюком ми познайомилися 12 років тому. Тоді обидва займалися організацією концертів у Вінниці і були конкурентами. Потім почали співпрацювати. З тих часів він, звісно, змінився, але тільки у кращу сторону: став ще більш мудрим і розсудливим. Я зовсім інший - екстраверт по натурі, але саме завдяки цій різниці характерів у нас все чудово вдається в роботі.

Разом працювати нам дуже комфортно! А от вжитися в одній хаті не можемо, тому на гастролях завжди замовляємо номери у різних крилах готелю. Попри побутові розбіжності ми - справжні друзі. Я дуже ціную Вітю за те, що він - товариш, який завжди тримає слово, дуже дисциплінований у роботі і якщо чогось не знає, намагається максимально розібратися. Зокрема, коли будував свій будинок, він був виконробом на будівництві - сам керував усіма роботами, ретельно вникаючи у деталі. А коли чотири роки тому моя дружина завагітніла, по телефону під чітким керівництвом Віті я вперше в житті приготував борщ. Відтоді знаю: найкращий радник у будь-яких кулінарних питаннях - саме Віктор Бронюк!

В день народження бажаю йому здоров\'я і мудрості, а решту ми купимо і заробимо!

Володимир Лапшов, виконавчий директор гурту:

Володимир Лапшов, виконавчий директор гурту- Віктор Володимирович, як я в жарт люблю називати Вітю, має одну вражаючу рису - він допомагає кожному, чим тільки може. З якого б питання до нього не зверталися: робочого, волонтерського чи особистого - він ніколи не відмовляє і одразу пропонує варіанти вирішення. Вітя - мегакомунікабельна людина і, не шкодуючи власного часу, займається проблемами інших.

Цього року гурт «ТІК» святкує 10 років, але за цей час славнозвісна «зіркова хвороба» Віктора Бронюка обійшла стороною. По манері спілкування з людьми він мені нагадує американця: в Америці, якщо хтось на тебе прицільно дивиться, люди обов’язково посміхнуться і скажуть: «Hello». Так і Вітя: коли перехожі, пізнаючи, задивляються на нього, він зі всіма здоровається, а, маючи вільну хвилинку, ще й залюбки поспілкується. Думаю, багато в чому це вплив виховання батьків і сільського коріння. Міські жителі, на жаль, часто дуже озлоблені і байдужі до інших, а от сільські люди - у переважній більшості - дуже щирі і прості у спілкуванні.

Ще наш Вітя, будучи дуже веселою людиною, знає безліч смішних історій, любить підійти, поздороватись і розпитати: «Ну що, розкажи якісь брехні…» При цьому, як той рентгенівський сканер, він дуже тонко відчуває людей, ніби наскрізь бачить, хто чим дихає.

А по роботі особисто мене Віктор вражає своїм вмінням спілкуватися з державними структурами. Коли мені іноді доводиться писати офіційні листи чи відмовляти тим, хто звертається з некоректними проханнями, я готую довжелезні відписки. А він підходить і каже: «Ні, чувак! Це не так пишеться…» Сідає і за кілька хвилин набирає три речення відповіді - дуже красивої, лаконічної і точної. Так уміє тільки Віктор!

Петро Іванович Марчук, тур-менеджер гурту «ТІК»:

Петро Іванович Марчук, тур-менеджер гурту «ТІК»- У спілкуванні з Віктором я ніколи не відчував різниці у віці. Він дуже дружелюбний, зі всіма легко знаходить спільну мову. Не хочу ображати інших зірок українського шоу-бізнесу, але на відміну від них, Віктор ніколи не ставив себе вище за інших. Жодного разу він не попросив собі окремої гримерки чи якогось особливого ставлення. Навпаки - він завжди хоче бути поруч зі своїм колективом, проявляючи повагу до кожного учасника гурту.

Зараз ми їздимо Україною з туром, присвяченим 10-річчю гурту, а я бажаю, аби ми дожили до днів, коли будемо святкувати 50 років «ТІК»! Від усієї душі бажаю Віктору здійснення запланованого, натхнення, радості у родині, мирного неба, ясного сонечка і скорішого настання миру і спокою, щоби, як раніше, у «ТІК» було якомога більше веселих і запальних пісень!

Тетяна Комлик, прес-аташе гурту "ТІК"

Тетяна Комлик, прес-аташе гурту "ТІК"- Якось я почула пісню "Свєта" і вперше в житті пожалкувала, що батьки не назвали мене Свєтою. А потім я ще й кліп побачила... І все. Я пропала. Я думала, що youtube мене забанить, бо клацала кнопку відтворення знову і знову. А тоді пішли відкриття за відкриттям. З цього почалась моя любов до гурту взагалі і до Віктора зокрема. Люблю їх за щирість, поважаю за професійність.

Коли мені озвучили пропозицію співпраці, я ледь втрималася щоб не підскочити, не запищати і не вжарити суміш польки і пасадобля, але ж треба булу тримати обличчя.

Який Віктор Володимирович? Він Людина - в жартах і в серйозних речах, людяний до всіх, в нього немає поділу людей на корисних та некорисних, всі достойні уваги. Він уважний в усьому і до всіх. А ще, прочитавши його вірші, я зрозуміла, що попереду час, коли ми побачимо зовсім іншого Віктора Бронюка і той образ мені теж шалено до душі.

Я хочу побажати йому, зберегти в серці любов - любов, яка окрилює і надихає, додає сил і відкриває нові горизонти. Я бажаю йому зустрічати на своєму шляху лиш хороших і чесних людей. Бажаю сил для реалізації всіх задуманих добрих справ. Хай твій дім повниться піснями і дитячим сміхом. І хай на нашу землю прийде мир і час для світлих пісень про любов, про життя, і про кумедних людей. Щасти тобі, Вітю!

Вікторія Газіна, бек-вокалістка:

Вікторія Газіна, бек-вокалістка:- Коли торік в мене було весілля, родичі дуже переживали, як «зірці» Віті Бронюку вгодити. Коли ж познайомилися з ним ближче, всі були неабияк здивовані його простотою і відкритістю. Вітя - дуже добра і компанійська людина, ніколи не ставить себе вище за інших, завжди готовий допомогти й дати цінну пораду. А ще - він дуже хороший батько! Мене завжди вражає, наскільки у нього виховані і творчі дітки: Єва дуже гарно співає і танцює, а Даня точно такий же врівноважений, як татко. Щиро бажаю, аби вся його родина була неймовірно щасливою і завжди жила в любові!

Сергій Шамрай, тромбоніст:Сергій Шамрай, тромбоніст:

- З Вітею Бронюком я знайомий ще зі студентських років, коли разом навчалися у Вінницькому педуніверситеті. Тож я точно знаю: з тих часів він абсолютно не змінився! Залишається таким же прикольним і життєрадісним, тим простим сільським хлопаком, який понад усе любить музику і Україну. В день народження, в першу чергу, бажаю йому бути міцним і здоровим, щоб у країні був мир, в родині - злагода, а щодня у житті - приводи для веселощів і жартів!

Євгеній Зиков, клавішник:

Євгеній Зиков, клавішник- У Віті Бронюку мене завжди вражала його вроджена щирість, життєрадісність і енергійність. Він дуже хороший батько, сім’янин і справжній хазяїн, який багато чого вміє робити власними руками. От, наприклад, коли я тільки прийшов у гурт - у вже далекому 2006 році - на маївці він мене навчив ліктем відкривати будь-яку консервацію. Зізнаюсь, це вміння мене виручало не раз!

Що ж стосується творчості, то найперше захоплює його самовідданість. На концертах я стою позаду Віктора і не раз спостерігав, як він викладається при найважчих умовах: коли сцену заливає дощем чи доводиться виступати в лютий мороз. Він все терпить - і жодного разу не скаржився! При цьому є неймовірно далекоглядним. Коли на репетиційній базі ми фантазуємо, створюючи нову музику, музиканти часто зациклюються на нюансах, а Віктор завжди бачить вже кінцевий результат, ту картинку, яка буде у фінальному вигляді.

Олександр Щур, трубачВіктор береться за втілення багатьох проектів, тож я бажаю, аби йому на все вистачало часу, щоб по відчуттю 24 годин у добі ставало більше і він все завжди встигав. Бажаю вдячних глядачів, удачі на творчому шляху і особистого щастя, щоби його прекрасні дітки - Євочка і Данилко - переймали найкращі риси своїх батьків.

Олександр Щур, трубач:

- В гурті Віктор є справжнім лідером, тією людиною, яка веде за собою інших. Йому все вдається, тому що він дійсно займається своєю справою, живе за покликанням. Він - щирий патріот своєї батьківщини, який без зброї в руках, самою творчістю і волонтерською роботою, робить величезну справу для України. Коли я дізнався, як багато Віктор допомагає українським захисникам, був приємно шокований!

Тож я бажаю, аби він завжди залишався таким, яким є. А його творчість, як одного з успішних музикантів українського шоу-бізнесу, який має вплив на молодь, продовжувала надихати інших до саморозвитку, підіймала дух людей і змушувала згуртовуватись, мислити по-іншому.

Владислав Хмарський, барабанщик:

- По життю Вітя - жартівник і веселун, але в той же час - дуже стриманий і мудрий чоловік. Бажаю йому примножувати свою мудрість і щодня відчувати, що життя не просто проживається, а майорить різними фарбами і свіжістю. Здоров’я тобі, Вітя, благополуччя, мирного неба і відчуття безтурботності!

Владислав Хмарський, барабанщикОлександр Клименко, бас-гітаристВіктор Голяк, гітарист

Олександр Клименко, бас-гітарист:

- Віктору, якого я знаю, як дуже дружелюбну людину, сьогодні я бажаю одного: здоров’я і миру!

Віктор Голяк, гітарист:

- Мій тезка Віктор - отакий класний дядько! Тож бажаю йому мати класичний набір усього найкращого: здоров’я, щастя і любові!

Редакція сайту "Майвін" приєднується до усіх привітань та побажань!
З Днем народження, Вітя!



Переглядів: 5817
Поширень: 0