Середа стала екватором і без того дуже насиченого подіями тижня. Початок місяця, початок кварталу, початок півріччя

Вінниця взялась за ремонт «Райдуги» власними силами

Вінницька міська рада виділила 1 млн гривен на реконструкцію кіноконцертної зали «Райдуга» в центральному міському парку. Наразі цих коштів вистачить на  виготовлення проектно-кошторисної документації та початку ремонту несучих конструкцій, аварійний стан яких призвів до закриття «Райдуги» у 2014 році.

Тоді місто просило допомоги співфінансуванням на ремонт та реконструкцію «Райдуги» в сучасний концертний зал у обласної ради, але через зговір депутатів з «Батьківщини» та колишньої Партії регіонів питання заблокували.

Аваков розігнав ДАІ в Миколаєві

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прибув вранці до Миколаєва через скандал із хабарями співробітникам ДАІ. Зокрема активіст Дмитро Кравчук зняв як інспектори ДАІ на посту в селищі Коблево збирають хабарі з водіїв вантажівок.

Міністр на місці підписав указ про звільнення всього складу ДАІ Миколаївської області. До формування нової поліції всі функції ДАІ виконуватимуть спецпідрозділи «Миротворець», «Миколаїв» та «Кобра».

Гройсман звільнив від мобілізації викладачів, вчителів і студентів

Верховна Рада дозволила не призивати на військову службу за мобілізацією викладацький склад вузів та наукових співробітників.

Також призову не підлягають педпрацівники шкіл, студенти, аспіранти та докторанти.

Власники потужних авто відсьогодні платитимуть податок «на розкіш»

Починаючи з 1 липня 2015 року автомобілісти повинні сплачувати транспортний податок у розмірі 25 тисяч гривень в рік на розкішні авто з об\'ємом двигуна понад 3 літри і віком не більше 5 років.

Ужос-ужос в Чернігові дивимось щовечора на 1+1

Сьогодні ТСН, наприклад, показало новину міжгалактичного рівня. Тому що 40 млн. українців обов\'язково мають знати, що в місті Чернігів якийсь нігадяй напав на двох старих дідів - агітаторів Корбана. Та й не просто напав, напав на саме цінне, що було у дідів - на віддруковану на паперових скрижалях правду від Геннадія Олеговича. Правду, яку діди, наче чернігівські Прометеї доносили і безкоштовно роздавали спраглим до правди і темним чернігівчанам.

Але 80-річні діди-прометеї чернігівського розливу не знітились, згадали прийоми бойового гопака, самбо і капоейри й скрутили цього нігадяя. І ви знаєте ким виявився цей нігадяй? – То був мєнт! Мєнт у розквіті сил, якого скрутили морально принижені діди-прометеї.

А хто послав цього мєнта на цю грязну справу????? Хто не хоче, щоб діди-прометеї донесли правду до темних чернігівчан???? - Хто? - Пєця Вальцман!!!! Лічно!))

Палаючий тролейбус у Львові

Машина зайнялася на ходу. Вогонь миттєво охопив салон тролейбуса та кабіну водія. Кермувальник встиг вистрибнути і випустити пасажирів, утім зупинити тролейбус не зумів, не спрацювали гальма. Внаслідок події потерпілих немає.

«Губить людей не пиво…»

Сьогодні набув чинності закон, який прирівнює пиво до міцного алкоголю. Відтепер виробники і реалізатори пива мусять дотримуватись тих же правил, що і виробники і реалізатори горілчаних виробів. Ліцензії, касові апарати. Малі приватні броварні, які робили не мочу під великими торговими марками, можуть закриватися.

Депутат від «Самопомочі» А.Гопко, яка й внесла цей законопроект, схоже похоронила з малим пивним бізнесом і свою «Самопоміч».

Голову Апеляційного суду, якого вчора дозволили арештувати, не можуть знайти

Голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко, на затримання і арешт якого напередодні дала згоду Верховна Рада, 1 липня не з\'явився на робочому місці.
Знайти його не можуть. Може під землю від сорому провалився?)

Верховна Рада Рада скасувала обов\'язкові касові апарати для "бідного" бізнесу

Встановлювати РРО доведеться тільки тим, чий річний дохід більше 1 млн грн.

Нагадаємо, закон, який повинен був врегулювати питання функціонування касових апаратів, набув чинності з 1 липня, проте викликав протести серед представників бізнесу. Напередодні під парламентом зібралися на мітинг кілька сотень людей - підприємцям в розпал кризи просто не вистачає грошей на встановлення та обслуговування касових апаратів.

МВФ офіційно заявив про дефолт Греції

Міжнародний валютний фонд підтвердив дефолт Греції: вона не змогла виплатити фонду 1,6 млрд євро до 1 липня. Тепер Греція зможе отримати фінансову допомогу від МВФ тільки після того, як заборгованість буде погашена. «Неплатіж Греції за кредитом МВФ і фактичний дефолт спричинить дефолт за зобов\'язаннями Греції перед Європейським фондом фінансової стабільності на суму € 131 млрд», - пише РБК.

У Британії помер "Шиндлер", який врятував майже 700 дітей

У віці 106 років помер сер Ніколас Вінтон, який врятував 669 дітей від нацистських концентраційних таборів. За свою діяльність у часи Голокосту сер Вінтон отримав у пресі ім\'я "Британський Шиндлер".



Переглядів: 3774
Поширень: 0