Гречка – невмируща. За гречкою Корбана – гігантські черги

До палаток, з яких роздають безкоштовні продуктові набори у 205 виборчому окрузі у Чернігові, вишиковуються тисячні черги, повідомляє "Українська правда".

Близько 15:30 почали отримувати пайки люди, які стояли у черзі з 6 години ранку. Охорону палаток забезпечують люди спортивної зовнішності.

Гречка – невмируща. За гречкою Корбана – гігантські черги

Довибори на 205 окрузі відбудуться у неділю, 26 липня. Фаворитами вважаються «укроп» Корбан і голова Державного управління справами Сергій Березенко.

Ахтунг! Депутати й спортсмени Ляшка побили шоумена й кандидата в депутати Дурнєва)

Депутати й спортсмени Ляшка побили шоумена й кандидата в депутати Дурнєва

Чернігівський передвиборчий дурдом дійшов апогею - щоумен і кандидат в нардепи Дурнєв перед прес-конференцією Ляшка показав піпіську відомому і вінничанам нардепу-радикалу Мосійчуку.

Після чого Дурнєва та ще двох кандидатів відлупцювали і навіть більше, якщо вірити Мосійчуку.

Він заявив, що Дурнєв прийшов на прес-конференцію з гумовими страпонами "и начал доставать из штанов свой член. Ми намазали ему одно место вазелином и засунули туда страпон", - сказав депутат.

Ігор Мосійчук
«Дурнєв і Ко методично і по наростаючій учиняли провокації спрямовані на дискредитацію Радикальної партії в передвиборчій компанії по 205-му округу: роздавали від нашого імені в Чернігові вазелін і старпони, розвішували запрошення на гей-парад й учиняли інші ганебні дії. І коли сьогодні Дурнєв заявився на прес-конференцію Лідера Олега Ляшка, де почав демонструвати свої геніталії – це стало останньою краплею».

Щоправда, ще питання, чи можна вірити Мосійчуку. якщо групу розправи він назвав «ветеранами АТО», тоді як на відео вони більше схожі на звичайних тітушок, серед яких упізнали і відомого у столиці триразового чемпіона Києва з таїландського боксу.

відомий у столиці триразового чемпіона Києва з таїландського боксу

Алексей Дурнєв
«Только что нардеп Мосийчук, нардеп Лозовой и толпа быков ворвались в пресс-зал где через 10 минут должна пройти пресуха их черного властелина Ляшко и дали мне толпой пи..ы. Стою тебя, х...с, жду под аркой. Выходи один на один, если не за..ш».

Президент відправив морських піхотинців у Маріуполь

«Морська піхота України значно посилить захист Маріуполя. Це буде наша відповідь на паніку, яку намагалася посіяти країна-агресор, що готується удар з моря з Новоазовська. Ми оборону Маріуполя та Донбасу будемо посилювати", - цитує Президента України Петра Порошенка його сайт. Глава держави на військовому полігоні в Миколаївській області повідомив, що до Маріуполя направляється три батальйони та один дивізіон, оснащені технікою та добре екіпіровані.

Президент відправив морських піхотинців у Маріуполь

Президент відправив морських піхотинців у Маріуполь

Президент відправив морських піхотинців у Маріуполь

Саакашвілі відібрав у екс-регіонала Хмельницького «приватний» пляж в Одесі й пустив туди людей

Нова одеська влада допустила одеситів на пляж, який протягом кількох років контролювався київським олігархом Хмельницьким. Про це на своїй сторінці у Facebook написав губернатор Одеської області Міхаїл Саакашвілі.

За його словами, цей олігарх кілька років тому огородив пляж високим бетонним парканом з вмурованим битим склом, а на територію запустив собак. Сам олігарх, додав Саакашвілі, прилітає на пляж лише раз на місяць на своєму вертольоті, а решту часу територія пустує.

"З сьогоднішнього дня цьому беззаконню ми покладемо край. Радий розповісти одеситам, що кілька годин тому, вперше за багато років, звичайні громадяни стали засмагати і плавати на цьому пляжі. У найближчі дні ми повністю очистимо територію", – повідомив він.

Саакашвілі також запевнив, що інші пляжі також будуть перевірені і закликав тих, хто їх контролює, припинити порушення закону і впустити людей.

"Я доручив УВС порушити кримінальну справу за цим фактом і перевірити всіх власників пляжів", – додав він.

Група «Правого сектору», що воювала в Донецькому аеропорту, перейшла в міліцейський спецбатальон «Херсон».

Оце справжні герої, а не любителі постріляти в тилу й кришувати контрабанду.

В Севастополі розпочався КримФест. Народу не проштовхнутись)

В Севастополі розпочався КримФест. Народу не проштовхнутись

В Севастополі розпочався КримФест. Народу не проштовхнутись

Втім, після провалу турсезону-2015 в Криму вже нічому дивуватись.

Інтерпол зняв Януковича з міжнародного розшуку через оскарження його захисту

Віктор Янукович більше не знаходиться у списках осіб, що розшукуються Інтерполом. Про це йдеться в прес-релізі англійської адвокатської компанії Joseph Hage Aaronson LLP.

Адвокати подали клопотання від імені Януковича в Інтерпол, в якому вимагали виключити його зі списку розшукуваних осіб. У своєму клопотанні адвокати посилаються на політичний характер кримінального переслідування Януковича українською владою.

Інтерпол зняв Януковича з міжнародного розшуку через оскарження його захисту

Нагадаємо, Інтерпол оголосив у розшук Віктора Януковича 12 січня. Наразі його анкета на сайті пуста. Повідомлення про розшук Януковича було оприлюднене 12 січня 2015 року. Тоді Разом з Януковичем у розшук по лінії Інтерполу оголосили екс-прем'єра Миколу Азарова, сина Януковича Олександра, екс-главу МОЗу Раїсу Богатирьову, екс-міністра фінансів Юрія Колобова та екс-керівника Укртелекому Георгія Дзекона. Тепер сторінка про розшук Дзенкота теж порожня. Картки Азарова,Колобова, якого уже затримали в Іспанії, та Богатирьової відкриті.

Генеральна прокуратура України буде наполягати на розблокування інформації щодо міжнародного розшуку екс-президента країни Віктора Януковича, йдеться в повідомленні ГПУ.



Переглядів: 3791
Поширень: 0