Сьогодні у Вінниці близько 13.00 години на перехресті Барського шосе та Келецької невідомі розстріляли автомобіль «Деу».

Наразі відомо про двох потерпілих чоловіків, які у тяжкому стані доставлені у лікарню.

На місці працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Встановлюються обставини інциденту, опитуються свідки.

Кількість потерпілих та їх особи уточнюються.

На в'їзді у Вінницю з боку Барського шосе розстріляли авто. Є поранені

Як повідомляє Вінниця.daily, перший заступник начальника УМВС у Вінницькій області Сергій Кримчук прокоментував журналістам на місці пригоди, що близько 12:30 на світлофорі на в’їзді у Вінницю з боку Барського шосе зупинився «Деу Ланос». До нього під’їхав мікроавтобус, який заблокував легковик. З мікроавтобусу вийшли невідомі нападники із бейсбольними бітами та почали витягувати з «Ланоса» громадянина Вірменії.

На в'їзді у Вінницю з боку Барського шосе розстріляли авто. Є поранені

Той пручався, дістав пістолет і почав відстрілюватись. Двоє нападників отримавши вогнепальні поранення були доставлені до найближчої медичної установи – Вінницької обласної клінічної дитячої лікарні, але невдовзі померли від отриманих вогнепальних поранень. Решта нападників зникла з місця пригоди на мікроавтобусі.

Головний постраждалий – вірменин з отриманими ушкодженнями доставлений у реанімаційне відділення Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги. Ще двоє людей, що були з вірменином у «Ланосі» були допитані правоохоронцями і також доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

На в'їзді у Вінницю з боку Барського шосе розстріляли авто. Є поранені

Щодо зниклих нападників правоохоронцями оголошено план «Перехват».

Наразі слідче управління УМВС у Вінницькій області порушило кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство).

За неофіційною інформацією, вірменин їхав у Вінницю вирішувати бізнес-питання. При собі мав велику суму грошей.

Фото з сайту Vinbazar.com



Переглядів: 9293
Поширень: 0