У день міста Вінниці, 5 вересня, на Майдані Небесної сотні відбувся соціально-благодійний проект «Дякуємо за відвагу», - присвяченний захисникам України, до якого долучились понад 20 громадських організацій, благодійних фондів, а також небайдужих вінничан.

«Я щиро дякую усім, хто, не зважаючи на дощову погоду, взяв участь у соціально-благодійному проекті «Дякуємо за відвагу», цим самим висловивши свою шану та повагу кожному захиснику України. Мені приємно, що іспит, який підготували нам на День міста Небеса, ми достойно склали. Адже завдяки небайдужості, високому патріотизму вінничан, громадських організацій та благодійних фондів міста вдалось зібрати чималу кількість подарунків із написом «Дякуємо за відвагу!», патріотичних сувенірів, листів-подяк, які готували власноруч вінничани – від великих до малих, що були передані учасникам АТО» - організатор проекту Ірина Борзова!

Ірина Борзова

У рамках проекту представники громадських організацій та благодійних фондів міста представили свої проекти соціального спрямування. Так, зокрема, були презентовані різноманітні майстер-класи з виготовлення оберегів, листівок-подяк, смаколиків, патріотичних сувенірів, люльок для учасників АТО та ін.

День міста. Святкування на площі Героїв Небесної Сотні

День міста. Святкування на площі Героїв Небесної Сотні

День міста. Святкування на площі Героїв Небесної Сотні

День міста. Святкування на площі Героїв Небесної Сотні

Усі бажаючи мали можливість написати слова подяки захисникам України на інтерактивному стенді, розташованому біля сцени, ознайомитися з фотовиставками «Погляд відваги у сотнях облич» , взяти участь у сімейному пікніку, флеш-мобі, пройти безкоштовне тестування з англійської мови, долучитись до виготовлення патріотичної карти України та навчитись створювати родове дерево.

Організатори: ГО "Розвиток.Розвиток", Вінницька міська рада.



Переглядів: 4777
Поширень: 0