У День народження Вінниці біля Вишенського озера відбувся фестиваль фарб. Його головною метою було налагодження діалогу між представниками різних культур. Зі сцени звучали українські, англійські пісні також попурі з індійської музики. Бажаючі безкоштовно отримували фарбу і посипали нею один одного. Позитивний настрій забезпечили ведучі з команди КВК «БезНа».

5 вересня ГО «Гармонія» і Вінницький волонтеріат за підтримки Британської ради в Україні провели фестиваль фарб у Парку дружби народів. Ідея фестивалю виникла в учениці ЗОШ № 30 Марії Григорук під час проходження тренінгу «Активні громадяни», які проводила ГО «Гармонія».

«Фестиваль фарб ми провели для покращення діалогу між людьми з різних культур. Приємно вразив глядачів виступ студента медуніверситета Нкосіябо Масуку. Його батьківщина - Зімбабве, але співав він українською. Також виступали Даяна Кравцова і Сергій Журавльов», – каже голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

​У Вінниці відбувся фестиваль фарб

На фестивалі фарб всім бажаючим безкоштовно роздавали фарбу, якою вони посипали один одного.

Довідка
«Активні громадяни» – програма Британської Ради що діє в близько 40 країнах світу. Метою програми є активізація громади та виявлення лідерського потенціалу шляхом написання та втілення проектів соціальної дії.

До реалізації проекту долучилися: родина Марії Грогорук, Британська рада в Україні, Вінницька міська рада, ПАТ «ЗеленБуд», Вінницький волонтеріат, Вінницький національний медичний університет, ПАТ «Вінницький Універмаг», колектив Парку дружби народів, ГО «Гармонія», команда КВН «БезНа», Ратушний Віктор Олександрович.



Переглядів: 3887
Поширень: 0