За словами в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області Олександра Глянько, впродовж першого дня прийому, заявки до нової патрульної поліції подали 1438 претенденти. Із них 70 % подали анкети онлайн.

Більшість бажаючих служити в новій поліції — чоловіки. На сьогодні їхня частка складає 67 %, 58 % кандидатів на службу в патрульній поліції мають вищу освіту. Із загальної кількості, 6,6 % заявок, подали діючі працівники міліції.

«Нова поліція має стати дзеркалом влади,- додав начальник управління організації заходів цивільного захисту взаємодії з правоохоронними органами і оборонної роботи Департаменту цивільного захисту ОДА Юрій Мельник.- Вже в перший день подання заяв я був приємно вражений чергою молодих людей, які справді хочуть щось змінювати в країні».

У Вінниці очікується близько 20 кандидатів на місце в новій поліції

Вже у січні 2016 року на вулиці Вінниці вийдуть 260 патрульних поліцейських. Набір кандидатів до нової патрульної поліції Вінниця триватиме до 28 вересня, після чого усі претенденти на службу пройдуть жорсткий конкурсний відбір. У Вінниці очікується близько 20 кандидатів на місце в новій поліції.

Вимоги до кандидатів:

  • прагнення до якісних змін;
  • вік від 21 до 35 років;
  • повна загальна середня або вища освіта;
  • наявність посвідчення водія категорії В;
  • відсутність судимості;
  • вільне володіння українською мовою;
  • фізичне здоров’я та моральна стійкість.

Анкету можливо заповнити on-line або завантажити тут.

Бажаючі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за вказаною адресою: м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (обласна філармонія) щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Бажано — посвідчення водія.

Детальніше дізнатися про умови набору до нової патрульної поліції можна за телефоном «гарячої лінії» — (0432) 59-41-41



Переглядів: 4894
Поширень: 0