Сьогодні у залі засідань міської ради привітали дев’ятьох вінничанок, які народили дітей на День міста. Вони від міської влади отримали в подарунок коляски для своїх малюків. А трьом жінкам, які народили та виховали по шестеро дітей, во. міського голови Сергій Моргунов вручив знаки та посвідчення «Мати-героїня».

Щорічно міська влада вітає матерів, які народжують дітей в пологових будинках міста Вінниці на Новий рік та Різдво Христове. Вже третій рік поспіль привітання та подарунки отримують й мами, які народили у День міста. З 2013 по 2014 рік у цей день народилось 20 маленьких вінничан. А в цьому році – ще дев’ятеро (5 дівчаток та 4 хлопчика). Першою народилась дівчинка в ПБ№1 о 0:30, вагою 2850 гр.

На сесії міської ради вітали Матерів-героїнь та сім’ї, в яких народились діти на День міста

«Я дякую матерям, що вони зробили нам такий подарунок на День міста і хочу побажати, щоб їхні діточки росли щасливими, здоровими, успішними, а саме головне, щоб вони були патріотами держави і свого міста. Адже ми всі розуміємо, що це – наше майбутнє і майбутнє нашого європейського міста», – сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Оксана Сокілецька – одна із мам, яка народила немовля на День міста. Це її четверта дитина – дівчинку Даринку вагою три кілограми і ростом 53 сантиметри. «Я народила трішки раніше терміну, не очікувала, що дитина з’явиться на День міста. Дуже приємно, що нас сьогодні вітають у міській раді, і я вдячна за коляску. До речі, попередню дитину я народила на Святий вечір і також отримала коляску від міської ради», – зазначила Оксана.

«Я народила хлопчика вагою 3,500 кілограми та 57 сантиметрів ростом. Народила у День міста, до речі, ми родиною планували йти на святкування Дня міста, а так вийшло, що дитина з’явилася на світ саме в цей день. Хлопчика назвали Євген, це моя перша дитина. Коляску ми взяли у знайомих на тимчасове користування і дуже раді, що отримали нову коляску від міської ради», – розповіла молода мама Світлана Рипун.

На сесії міської ради вітали Матерів-героїнь та сім’ї, в яких народились діти на День міста

Також Сергій Моргунов привітав трьох вінничанок, які отримали звання «Мати-героїня». Це Людмила Гаврилюк, Галина Жілінська та Олена Лукашук. Всі вони народили та виховали по шестеро дітей.

На сесії міської ради вітали Матерів-героїнь та сім’ї, в яких народились діти на День міста

«Я народила та виховала шістьох дітей: 4 синів та двох доньок. Зараз старшій дитині 47 років, меншій – 31, маю вже чотирьох внуків. Для мене родина – це все», – каже Людмила Гаврилюк.



Переглядів: 4334
Поширень: 0