Меморіальну дошку загиблому військовослужбовцю Юрію Бабку встановили в школі, в якій він навчався в селі Павлівка на Вінниччині.

На відкриття іменної таблички зібралися рідні, друзі та побратими загиблого. Гроші на пам'ятну дошку збирали всією громадою. Юрія Бабка мобілізували торік улітку. Він служив у 128-ій гірсько-піхотній бригаді. Загинув у липні цього року, підірвався на розтяжці на Луганщині. Нині у селі планують перейменувати вулицю, на якій проживав Юрій Бабко, на честь загиблого.

"Це і знак пошани і наш долг. Тому що я вважаю, що я повинна прожити і ще й за нього життя і скільки я буду жити, стільки я буду старатися, щоб про нього згадували в цьому житті", - зазначила сестра Юрія Бабка Оксана Любчик.

"Юра із своїми хлопцями їздили у Станицю Луганську розміновувати місцевість і попали на ворогів. І коли відходили, потрапили на розтяжку, так загинув спочатку Юра з хлопцями. Потім командири підбігли, щоб врятувати їх і попали теж на розтяжку", - згадував побратим Юрія Михайло Страшкевич.



Переглядів: 4066
Поширень: 0