Працівники обласної міліції Вінниччини затримали подружжя, яке в м. Вінниці організувало діяльність масажного салону, де за грошову винагороду надавалися послуги сексуального характеру. У салоні працювали 14 дівчат, кожна з яких заробляла близько 15 тисяч гривень в місяць.

Як розповів начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного Управління міліції Вінниччини Дмитро Іванченко, масажний салон «Академія задоволень» організувало в обласному центрі місцеве подружжя.

Протягом року оперативники збирали докази та 10 жовтня затримали організаторів цього бізнесу.

В масажному салоні у Вінниці 14 дівчат за 15 тисяч гривень масажували не тільки спину...

Як з’ясувалося, салон працював в обласному центрі з 2011 року. Бажаючих отримати аромотерапевтичний та східний SPA-масаж, шукали за оголошеннями, розміщеними на Інтернет-сайтах. За 4 роки діяльності салон мав чимало постійних клієнтів. Для них діяла система знижок.

В масажному салоні у Вінниці 14 дівчат за 15 тисяч гривень масажували не тільки спину...

Послуги сексуального характеру надавали 14 жінок віком від 18 до 25 років. «Працювали» вони на двох спеціально облаштованих квартирах. Усі жінки мали сертифікати масажиста та медичні книжки.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання організаторів цього бізнесу міліціонери вилучили записи обліку клієнтів, вартістю послуг, ксерокопії паспортів, медичні книжки та свідоцтва про те, що кожна працівниця салону закінчила повний курс східного масажу.

В масажному салоні у Вінниці 14 дівчат за 15 тисяч гривень масажували не тільки спину...

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 7289
Поширень: 0