Сьогодні з Днем працівників соціальної сфери привітали вінничан, які працюють у цьому напрямку. Урочистості відбулися у Міському палаці мистецтв, де працівникам соціальної сфери вручили грамоти та грошові премії. Після чого для них влаштували концерт.

Щороку у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Напередодні вінничан, які працюють у цій галузі, привітав з їхнім професійним днем в.о. міського голови Сергій Моргунов.

У Вінниці з професійним днем привітали працівників соціальної сфери

«Департамент соціальної політики один з найбільших структурних підрозділів Вінницької міської ради. Завдяки вашій роботі сьогодні Вінниця є лідером щодо якісної організації досить складного процесу – оформлення субсидій. Це допомогло нам швидко і якісно оформити цю державну допомогу більше 40 тисяч вінницьких. Ніде в Україні такого немає. Фактично кожна третя родина у нашому місті отримала менший тягар на свій сімейний бюджет завдяки саме призначенню субсидій. Сьогодні на державному рівні вашу роботу оцінили як досить ефективну, і незабаром наше місто братиме участь у проекті «Субсидія он-лайн», – сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Також Сергій Моргунов побажав працівникам соціальної сфери, щоб те добро, яке вони роблять людям, поверталося їм сторицею.

У Вінниці з професійним днем привітали працівників соціальної сфери

Довідка

Станом на 1 жовтня 2015 року за даними Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, у м. Вінниці на обліку перебуває 92 тис. осіб. (2014 рік - 93 401 осіб). У 2015 році 27 тисяч сімей отримали адресні державні соціальні допомоги та 46 тис. сімей призначено житлові субсидії.

За призначенням адресної допомоги звернулось 5368 родин, які переїхали з районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово - комунальних послуг.

На обліку в департаменті перебуває 1578 учасників бойових, які брали участь в АТО. Під соціальним супроводом знаходиться 18 сімей загиблих учасників АТО та родина загиблого на Майдані Героя України Максима Шимка.

У 2015 році 40 військовослужбовцям, які отримали травму, поранення, каліцтво чи контузію, захищаючи Батьківщину та 9 родинам загиблих, учасників АТО виплачена матеріальна допомога.



Переглядів: 4942
Поширень: 0