Завдяки благодійному марафону «Пробіг з вірою в серці» та внескам його учасників вдало-ся придбати неонтальний пристрій для фототерапії та обігріву НО-АФ-КР-1 та інкуба-тор для новонароджених ВВ-300 Standart для Вінницької міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини». Нещодавно відбулася офіційні передача сучасного медичного облад-нання, яке рятуватиме життя малюкам.

12 вересня у Вінниці вже традиційно пройшов «Пробіг з вірою в серці». Це всеукраїнська щорічна благодійна ініціатива заради здоров'я дітей. Тут не важлива швидкість бігу, головне – участь та допомога. Кожен учасник забігу робив свій матеріальний внесок у придбання не-обхідної медичної апаратури. Організатори пробігу у Вінниці – компанія «Данон» в Україні та Вінницька міська рада.

За благодійні внески вінничан, які взяли участь у марафоні «Пробіг з вірою в серці», придбано обладнання для недоношених немовлят

Нещодавно організатори та партнери соціального проекту «Пробіг з вірою в серці» переда-ли медичне обладнання у Вінницьку міську клінічну лікарню «Центр матері та дитини». Це – неонтальний пристрій для фототерапії та обігріву НО-АФ-КР-1 та інкубатор для новонаро-джених ВВ-300 Standart. придбані на зібрані кошти в рамках проекту. Організатори дякують всім, хто долучився до акції.

Довідка

Майже 40% дітей з вродженими вадами серця приречені померти у перший місяць життя, та 60% усіх інших до 1 року, якщо їм не буде встановлено точний діагноз. Та лише 15% ме-дичних установ України мають можливість вчасно діагностувати кардіологічні захворюван-ня. Залучення сучасного медичного обладнання через благодійні ініціативи – один зі шляхів вирішення проблеми.



Переглядів: 3062
Поширень: 0